#MYCYBERSALE bersama LAZADA

14:00:00
hi there,

hari ni terjah website Lazada ... oh my duit! habislah ... banyak sangat promo menarik, boleh juling biji mata nak membeli ni ... ish, betul betul menggoda bila promo gila gila #MYCYBERSALE bersama Lazada ni, #MYCYBERSALE bersama Lazada akan berlangsung sehingga 13 Oktober ni, so kalau risau barang kegemaran korang habis stok, meh cepat2 terjah Lazada T_T

#MYCYBERSALE bersama LAZADA

misalnya, kalau yang mencari barangan Watsons, tak  sempat nak ke watsons tu, singgah saja ke Lazada, siap ada kempen SYOK SALE diskaun sehingga 50% ... mcm mrs pip tengah nak mencari moisturizer set, nampak pula ada brand HADA LADO, pernah baca review moisturizer set HADA LADO ni boleh tahan hebat juga (tapi still terpulang pada kulit muka memasing la kan, dan tahap kerajinan nak apply produk ni ..) , so rasa mcm nak try la juga T_T .... harga pun affordable juga selepas diskaun 15% , RM22.10 ...


selain tu, LAZADA mengadakan FLASH SALE setiap 3 jam bermula jam 10 pagi sehingga jam 10 malam, selama #MYCYBERSALE berlangsung ... so jangan lupa utk check FLASH SALE di LAZADA ...

dan satu lagi, kalau korang nak shopping sakan sempena #MYCYBERSALE ni kan, better korang shopping melalui laman web SHOPBACK, nanti lebih extra penjimatan ... laman web SHOPBACK menyediakan CASHBACK sekiranya anda shopping melaluinya ...

anda cuma perlu login dan pilih e-commerce store yang anda nak shopping (banyak e-commerce store yang femes amos ada kat SHOPBACK ni), mcm nak shopping kat LAZADA misalnya,
LOGIN SHOPBACK >>> pilih LAZADA >>> nanti SHOPBACK akan re-direct korang ke LAZADA >>> buat pembelian kat LAZADA >>> nanti akan dapat CASHBACK kat SHOPBACK ... yeah!


dan sempena #MYCYBERSALE ni, SHOPBACK up lagi CASHBACK, kalau sebelum ni shopping kat LAZADA boleh dapat cashback sehingga 11%, sehingga 15 Oktober, cashback sehingga 14% ...

kalau yang belum signup kat SHOPBACK, boleh sign up kat >>> www.shopback.com <<< dan bolehlah bershopping sakan dan dapat cashback nanti , lebih penjimatan kan T_T

thanks for reading.

cheers.


2 comments:

  1. Mmg best..dah shopping kt lazada.. berbaloi2..

    ReplyDelete
  2. Nda bole ni pigi website lazada .. kompom berjam2 tu memilih apa yg mo dibeli 😂

    ReplyDelete

Powered by Blogger.