Peraduan mudah DIGI menang bersama (1 Ogos - 30 Sep 2017) - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 17 August 2017

Peraduan mudah DIGI menang bersama (1 Ogos - 30 Sep 2017)

hi there,


ok, siapa di sini pengguna DIGI? .... berita gembira untuk pengguna DIGI, sama ada prepaid atau postpaid. DIGI sedang mengadakan peraduan mudah dan sebanyak 5 juta ringgit nilai hadiah dalam pelbagai bentuk ditawarkan... hooray! peraduan sedang berlangsung sekarang sehingga 30 Sep 2017 😁.

bagaimana nak join peraduan ni? ... senang jer, apa yang korang perlua buat hanya beli DIGI INTERNET PRODUCT atau sign up mana mana DIGI POSTPAID PLAN ... 


sebelum tu, kita tengok dulu apa hadiah menarik yg disediakan ... ada dua kategori hadiah, yang pertama ialah weekly goodies, dan kategori kedua ialah weekly internet prizes ... yang weekly goodies tu memang kalau menang mak oooiiiii syioknya! Ada Huawei P10 x2, Huawei P10 lite x10, Garmin femix 5 x10, Sony playstation x10, Dji spark drone x8.

kalau tak dpt goodies hadiah mingguan, maybe boleh dapat hadiah internet mingguan ... sebanyak 50, 000 DIGI internet bonuses disediakan bernilai RM500,000 untuk dimenangi ! .... kalau dapat playstation best juga ni, takkpun Huawei P10 tu, muehehe ....


Tapi, sebelum korang nak join peraduan ni, sila install aplikasi MY DIGI kat smartphone korang yer ... selepas tu jawab 1 soalan mudah daripada DIGI , pilihan jawapan disediakan so pilih jawapan yg tepat ....

mrs pip memang pengguna DIGI, jadi apps ni mmg dah install, and korang install saja, akan dapat 1GB percuma untuk 7hari tau 🙆 dan memandangkan data internet mrs pip dah hampir habis, so mrs pip top up pula internet 8GB berharga RM10.00 untuk 7 hari (ni lah akibat layan youtube tengok drama online, cepat saja data habis), jadi mrs pip pun joinlah peraduan ni since dah penuhi syarat2 DIGI tu kan kot2 ada rezeki, amin.

Kalau terpilih sebagai pemenang, korang kena jawab satu soalan terakhir dan kalau jawapan korang betul, maka salah satu hadiah mingguan goodies tu akan jadi milik korang ... bakal pemenang akan dihubungi melalui telefon untuk jawab soalan terakhir tu tadi ok ... jadi kalau phone korang berdering, jangan malas nak angkat telefon, kot kot rezeki korang nak menang hadiah kan .... 

untuk bakal pemenang hadiah internet minggua  pula, korang akan dihubungi melalui sms dan juga diminta menjawab satu soalan mudah. Kalau berjaya jawab, maka link untuk redeem internet tu akan diberikan ..yeah! ...

tapi apa apapun, elok korang terjah web DIGI DI SINI, boleh korang baca dengan lebih details ....jadi, anda pengguna DIGI tak? ... kalau ya, bah jom kita join ramai ramai .... 

sekadar untuk berkongsi, dan semoga berjaya menang hadiah , dan wish me luck too 😃😃😃 ...

cheers.

6 comments:

  1. wahhh... kene terjah ni sebab pengguna digi juga seperti Mrs Pip..

    ReplyDelete
  2. Nak join juga lah. Thanks Mrs Pip for the info.

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki Mrs Pip.. Sha dah berpatah arang dengan Digi.. Kikiki.. Sini lain digi tak okay..

    ReplyDelete
  4. sy pengguna digi juga tp jarang join contest digi haha.. thanks Mrs Pip for sharing~~

    ReplyDelete