Jom bantu blogger lekatlekit.com yang perlukan dana guaman

hi there,

terbaca di blog #jmbelog mengenai blogger suriamanda yg memerlukan bantuan dana untuk kos guamannya .. rasanya ramai yg tahu kan apa yg berlaku dgn blogger lekatlekit dot com yg disaman oleh sebuah syarikat kecantikan ...



Macam - macam usaha dah buat
Untuk kumpul dana untuk kos guaman
Susah kos guaman untuk kes sivil
Tak ada jumlah yang spesifik
Tetiba je kena bayar kos tu ni
Yang tak di sangka sangka
Apapun beliau masih nak terus berusaha. Bagi yang sudi, boleh membantu beliau dengan cara, sama ada mengambil paid review di blog beliau lekatlekit.com Atau ada yang berniat nak melakukan sedekah tak kira la seringgit dua.
Boleh membuat sumbangan terus ke maybank acc beliau 162795008709 (Nursuria)
Moga dengan bantuan anda memberi beliau peluang membela diri Please!! Beliau perlukan bantuan & sokongan anda
#jmbelog

copypaste dari blog #jmbelog, sekadar untuk berkongsi cerita, manatau ada yang berniat untuk membantu memberikan sumbangan dana, tak kira nilainya besar atau kecil, yang penting ikhlas dari hati kita, semoga ALLAH SWT mempermudahkan urusan kita bilamana kita membantu mempermudahkan urusan saudara kita yang lain ...

Nak baca cerita lanjut blogger suria mengenai perkara beliau disaman ni, boleh KLIK DI SINI

dan baca isi hati cik Suria tentang betapa dia perlu mengemis untuk membela diri, KLIK DI SINI ...

have a nice day everyone.

cheers.

15 comments:

  1. Kesian Suria lekatlekit jadi mangsa

    ReplyDelete
  2. GV doakan semoga semua berakhir dengan baik. InsyaAllah. Aamin.

    ReplyDelete
  3. Moga dipermudahkan urusan sis Suria..

    ReplyDelete
  4. Mudah2an kes ini memihak kepada Suria.
    Semoga dipermudahkan.

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi membantu saya me war war kan perkara ni. Semoga ramai boleh membantu menyumbang untuk saya cukupkan kos guaman bagi membolehkan saya membela diri. Moga Allah balas kebaikkan semua dengan limpahan rezeki & kebaikkan dunia & akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidup perlu saling tolong menolong, ini saja yang mampu saya tolong, saya doakan semoga cik Suria berjaya mengatasi semua cabaran ni ya ...

      Delete
  6. smga kak suria tbah terima dugaan ini..berat mata memandang berat lg bahu yg memikul huhuh

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Semoga blogger berkenaan dapat menghadapi dugaan ini dengan tabah.. Informasi yang berguna.. Assalamualaikum, tahniah kerana anda merupakan penerima 1 botol serum rambut daripada saya.. Untuk butiran lanjut, jemput baca entri terbaru saya

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/08/top-commentor-julai-ogos-2017.html

    Tahniah sekali lagi...

    Shikin Razali

    ReplyDelete
  9. Mari kita panjatkan doa untuk cik Suria kita ni semoga dipermudahkan urusan beliau menghadapi saman ni ... dan kepada semua, sudi sudilah memanjangkan info ini di media sosial anda juga ... sharing is caring.

    ReplyDelete
  10. Allah ada terbaca pasai cerita ni. Semoga kak suria dipermudahkan semua urusan.

    ReplyDelete
  11. Will read the links you provide. Kesiannya, kena saman pula.

    ReplyDelete
  12. Yup.. Kesian sis suria.. Semoga dengan lerkongsian ini dapat membantu mengumpul dana yang suria perlukan..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.