Senarai pemenang Traveloka My Travel Story

14:18:00
hi there,

hari tu mrs pip join contest #MyTravelAdventure anjuran Traveloka ... join sekadar suka suka, dah lah kena tulis dalam English kan lepas tu siap Traveloka hint gambar mestilah awesome ... hurmmmm.

tapi cubalah juga, menang tak menang tu belakang kira. dan keputusan sudahpun dikeluarkan oleh Traveloka ....


mrs pip tak menang pun ... kepada para pemenang, CONGRATULATIONS! ... mula2 contest tu berakhir pada 5 May kalau tak silap, dan mestilah ditulis dalam english, then few days sebelum contest tu tamat, Traveloka extend lagi tarikh tutup contest tu sehingga 12 May pula, dan kali ni tak semestinya tulis in english. DENG!

tapi at least, dapatlah juga mrs pip polished sikit2 penulisan in english. almaklumlah, dah bertahun jadi SAHM ni, nak menulis pun dah ke laut sangat. sesekali paksa diri tulis in english, seronok lah juga T_T ... siap buka2 dictionary lagi :p

tapi, walaupun mrs pip tak menang, TRAVELOKA sangatlah bermurah hati tau ... untuk 20 penyertaan pertama, TRAVELOKA siap bagi hotel voucher bernilai RM150.00 setiap peserta T_T ...

terus hati berbunga bunga ....

It also pays to be among the first: the first 20 entrants who submitted entries which fulfilled all the requirements get to walk away with a hotel coupon worth RM150 each.
First 20 qualifying entries
  1. Linh Pham
  2. Carmen Hong
  3. Amira Shaiful
  4. Tammy Lim
  5. Yong Choy Peng
  6. Lim Mei Ling
  7. Sharifah Hazwani Binti Syed Ariffin
  8. Noradzlin Nadzrin
  9. Emphi Yap
  10. Cahaya Hayati
  11. Rusli Wahab
  12. Murniwati Binti Awang
  13. Tham Jia Ying
  14. Adibah
  15. Norazimah
  16. Nur Inani Hazwani Zulkarnain
  17. Mohd Nur Misuari
  18. Nur Hanis Amanina
  19. Nor Aswalela Binti Ismail
  20. Nur Azlinda Azman
All winners will soon receive an email from us with your coupon, so keep an eye on your inbox. Thanks to everyone for your participation and support!

nampak tak nama mrs pip yang #9 tu tersenarai?  .... terus tersenyum bahagia, muahaha.

oh ya, nak baca entry para pemenang tu, boleh klik kat blog TRAVELOKA di sini.

dan entry mrs pip yang tak seberapa, bolehlah klik di sini T_T

p/s: dan hari ni 22/5/2017, blog mrs pip berubah wajah! thanks to blogger Awa yang makeoverkan blog mrs pip. suka sangat T_T .... 

cheers.

8 comments:

  1. Tahniah pada yang menang..
    Cantik blog Mrs Pip..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Sha ...
      Blog baru di makeover :)

      Delete
  2. tahniah mrs pip.. rezeki kan tu.. btw cantik makeover baru blog sis.. :)

    ReplyDelete
  3. Congrats yang terpilih :)
    baru nak submit sekali tengok da tarikh tutup :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ndak pa Yatie, next contest kalau ada, kita join ramai2 ...

      Delete

Powered by Blogger.