Terjebak juga dengan FILTER &FOCUS + PICSART ..... - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 9 April 2017

Terjebak juga dengan FILTER &FOCUS + PICSART .....

hi there,

terjebak juga belajar guna filter and focus bersama picsart...

bila nampak header bloggers yang ada watermark cantik, tertanya tanya macam mana dorang buat header cantik mcm tu aaaaahh? sambil mulut ternganga sorang2, hehe ...

lepas tu ada pula yang dah mula edit gambar rainbow warna warni, alahai, nak la jugakkkk! .... lepas tu  mcm tau2 saja mrs pip mengidam nak tahu bab2 watermark ni, terbaca entry post blogger unni!

Wowzer.

semalaman juga belajar benda ni ... woooooo  cenggini la pula rupa rupanya nak buat .... inilah antara bestnya berblogging kan, ada yg sudi berkongsi ilmu, senang kita nak belajar ....

siap unni bagi tutorial step by step, mudah nak follow ....



ini lah hasil pertama kerja tangan mrs pip ... tak lah pro mana pun, sekadar suka suka utk belajar, nnt nak belajar byk lagi ttg focus n filter bersama picsart ni ...

nak tau tak tutorial mudah blogger unni? KLIK LAH SINI ... semoga berjaya ....

sekadar ingin berkongsi ...

cheers


No comments:

Post a Comment