Diskaun hebat di Photobook Malaysia

08:30:00
hi there,

hari ni berkongsi sedikit tentang laman web PHOTOBOOK MALAYSIA.

rasanya ramai yang tahu dan biasa membuat tempahan mencetak gambar atau membuat buku gambar menggunakan khidmat laman web Photobook Malaysia.




sekarang ni pelbagai personalized printing boleh dibuat di PHOTOBOOK MALAYSIA

pertama kali mrs pip menggunakan Photobook Malaysia ni ialah ketika mrs pip ingin membukukan kenang-kenangan percutian bulan madu mrs pip di tahun 2013.

di depan pintu masuk petite france


nak tahu, sekarang ni Photobook sudah mempunyai photobook app sendiri, dan sekarang hangat mempromosikan apps nya, dan sesiapa yang memuat-turun photobook app tersebut, boleh redeem 50 pcs free prints untuk gambar bersaiz 4R meggunakan code: PRINTSFORALL


mrs pip sertakan sekali langkah-langkah untuk dapatkan cetakan percuma sebanyak 50 helai gambar 4R .... yang ni photobook bagi free, cuma ikut saja step by step yang photobook berikan ... free tau, so cepat2 download photobook app ... *semoga berjaya* ;))


dan bukan itu sahaja, pengguna yang memuat-turun photobook app juga boleh mendapatkan potongan harga sebanyak 50% daripada harga asal untuk semua produk kecuali 4R dan 5R photo prints.

ketika melawat sekitar Insadong



untuk yang sukakan Fisher-Price dan Barbie, Photobook Malaysia terbaru mempunyai pilihan printing bertemakan Fisher-Price dan Barbie .... wah, boleh buat koleksi ni .... tunggu mrs pip dapat baby girl (doa-doakanlah ya), insya allah akan buat printing bertemakan Barbie pula...

di depan Istana Gyeongbuk ,
istana terbesar pada zaman pemerintahan Joseon
siapa ada tengok 2 Days 1 Night? ni antara lokasi penggambaran 2N1D, di mana Lee Seung Gi berlari lari sekitar kawasan ni untuk menyiapkan misi yang di beri ...


dan untuk bulan April 2017, apa yang terhangat daripada Photobook Malaysia ialah diskaun sehingga 60% iaitu 40% untuk pelbagai saiz photobooks, 45% pelbagai pilihan home decor, dan 60% untuk kalendar ....

melawat aquarium di dalam 63 Building
korang kalau nak design kalendar sendiri, guna Photobook saja, boleh juga dibuat hadiah kepada teman-teman tersayang, siap MARKED birthday korang so teman-teman tersayang NO MORE reason kan untuk TERLUPA birthday korang, muehehe ....


dan kalau rasa nak print banyak banyak (ni sesuai untuk sesiapa yang suka buat printing project) , Photobook memberikan diskaun hebat sehingga 89% dan FREE SHIPPING (tertakluk kepada terma & syarat) ...

kerana penangan WINTER SONATA,
terjebaklah juga melawat Nami Island


dan untuk bulan April ni, ada APRIL KNOCKDOWNS, diskaun hebat sehingga 75% ... diskaun yang macam ni memang mrs pip selalu tertunggu tunggu ....diskaun ni kita beli dulu, dan boleh siapkan  tu kemudian ... konsep "BUY NOW, CREATE LATER" .... diskaun hebat ni termasuk untuk membuat photobook, home decor dan photo gift ...

laluan WAJIB untuk setiap pengunjung
trademark NAMI ISLAND
jadi, sesiapa yang rasa rasa nak buat photobook, mug printing, luggage tag, desktop plaque, tote bag, canvas print atau apa saja personalized printing, bolehlah melawat laman web photobook malaysia ...

photobook yang berjaya disiapkan oleh mrs pip
sempena bulan madu di Seoul satu ketika dulu

photobook 11"x8.5" landscape imagewrap hardcover
+ 6" x 6" photobook (dan yang 6x6 tu mrs pip dapat free tau)

seronoknya dengan photobook ni, adakalanya boleh dapat harga sangat murah dan kalau nasib baik, dapatlah free item :))

nak terjah laman web photobook? klik di sini


just sharing, semoga membantu.

cheers,



1 comment:

Powered by Blogger.