Lazada 5th birthday party! Hari ni dah start, dan seawal subuh dah GRAB items dari Lazada, serius murah!

hi there,

awal subuh bangun, terus teringat hari ni 1st day LAZADA 5TH BIRTHDAY SALE. teruja check LAZADA website, banyak SANGAT barang super MURAH!

dan di awal subuh, terjebak membeli belah... tapi beli yang memang diperlukan sangat walaupun rasanya semua nak masuk CART...


Terkejut tengok double breast pump dari Treenie serendah rm120.00 ... nasib baik mrs pip have no small baby yang perlu bf, kalau tak sure grab yang ni juga .. double pump tu ...gila tak murah!

FLASH SALE harga semua murah murah, sepet mata I ....

Dan di awal subuh ni, terjebak la membeli barang ... yang seronoknya, FREE SHIPPING ... wahhhhh ....


utk ketiga tiga item ni, mrs pip beli dalam rm65.00 ...
Memang tercari cari sangat weighing scale, yang lama dah rosak,
harga weighing scale tu less tha  rm15.00! so WAJIB lah beli...
Hari tu check di beberapa hypermarket kan, semua jual above rm40...
Eiiiii, tak nak lah beli, mahal rasanya...

LAZADA juga yang bagi harga murah + FREE SHIPPING

Happy 5th birthday LAZADA, 
AND thanks LAZADA!
You are AWESOME.
#lazadathebest #lazada5thbirthdayparty

ok, subuh dah mari. azan pun dah berkumandang.

hope korang pun dapat GRAB barang kesukaan korang.

cheers.


No comments:

Powered by Blogger.