Baby skin protector jenama Zwitsal terbaik menghalang gigitan nyamuk untuk bayi / anak kecil - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 10 December 2016

Baby skin protector jenama Zwitsal terbaik menghalang gigitan nyamuk untuk bayi / anak kecil

hi there,

selalu saja hujan sekarang ni kan,  best juga lah once hujan cenggini, sejuk nyaman terasa...  tapi la kan,  yang ndak seronok pabila hujan cenggini, nyamuk pun apa lagi, banyak la pula bertebaran.... nyamuk nyamuk ni bukan boleh dibiarkan sangat, harus ditangkis pi main jauh jauh! risaulah kalau kalau nyamuk nyamuk ni membawa penyakit merbahaya 😠... ni kena pakai mosquito repellent selalu ni....

tercari cari mosquito repellent untuk lil' armies yang boleh pakai macam ala ala losyen, sesuai untuk kulit bayi...  hari tu pakaikan mosy bite,  tapi tu kalau lil' armies pigi kebun ikut mr. Husband ler...  mosy bite tu berkesan halau nyamuk dan agas, tapi tu lah kan,  bau agak kuat...  Haish,  lil' armies mcm dah bau org dewasa pula!...

then terbaca review di beberapa blog pasal produk ZWITSAL ni,  dan produk ni the one and only in the market yg sediakan baby skin protector lotion o, losyen Zwitsal ni mengandungi citronella yang membantu menghalang gigitan nyamuk pada kulit bayi....  AWESOME AWESOME AWESOME!

hari tu pergi Servey,  nampak produk Zwitsal ni,  terus grab satu lotion skin protector tu,  harga pun murah rm6.50 satu...  eh,  biar betul? ...  very affordable kan..  so wajib cuba...


so mrs pip try bagi lil' armies pakai... losyen ni ada sedikit bau serai, just nice the scent,  tidak terlalu kuat...  kalau biasanya waktu malam yang banyak nyamuk tu kan,  mesti tidur lil' armies terganggu,  kejap pusing kiri kejap pusing kanan,  kejap kuak dada kejap kuak lentang,  haish!  tapi since guna losyen dari produk Zwitsal ni, nampak la ada perbezaan....  tidur lil' armies nyenyak ja...


sejak guna losyen dari Zwitsal ni,  no more worries tentang gigitan nyamuk... so far so good produk ni, harga pun murah...  selain menjaga kulit bayi agar sentiasa lembut,  juga membantu menghalang gigutan nyamuk... mrs pip bagi rating 4.5 / 5... 

kepada mak mak yang tercari cari mosquito repellent untuk bayi atau anak kecil anda, bolehlah cuba produk dari Zwitsal ni.... 

cheers. 





No comments:

Post a Comment