Nuffnang, thanks for the invitation T_T

11:41:00
Hi there ,

quite busy pula mrs pip this few days, tak sempat sempat nak buka email ... once buka, banyaknya email masuk, dan kenalah skrol satu satu kan tengok mana yang penting kena baca, yang tak penting spam bagai tu kita delete ja la terus , bazir bazir masa nak buka baca T_T

let's go baby
eh eh, for the 3rd and 4th times la Nuffnang datang menjemput mrs pip kalau kalau nak attend events dorang kan ... yang 1st tu quite sometime la juga events Courts, yang 2nd tu event Chang Beer... hahaha, yang 2nd ni confirm kita attend yer cik Nuffnang ....

then dapat lagi invitation yang ketiga ni ... untuk haircare product Svenson ... ouch! lokasi sungguh merentasi sempadan , sob sob sob .... kalau lokasi very the matching dengan tempat tinggal mrs pip ni kan, sure nak join tau ... dah la mrs pip ni memang kekadang ada masalah rambut , so kalau dapat attend event ni mesti dapat tambah ilmu tentang penjagaan rambut .... *sambung sob sob lagi*

jemputan yang ke-4 ni lagi best! nak SANGAT la join, tapi once again la kan, like I said, lokasi merentasi sempadan ...... huhu! so tak dapat la nak join ... lagi 2nd reason, ni kena bawa anak umur 4 tahun ke atas, so memang kita disqualified la juga walaupun let say mrs pip boleh attend tapi lil' armies baru berusia 3 tahun dan setahun enam bulan :( ....

hurm .... Nuffnang, nampaknya kita belum berjodohan .... mungkin di lain kali .... alahai Nuffnang ni, bila nak buat events di Kota Kinabalu? .... sure kita attend punya, insya allah T_T

tapi apapun, thanks for the invitation ....

xoxo.


No comments:

Powered by Blogger.