Gatal kaki lil' Iman

00:00:00
since lil' Iman semakin terer panjat memanjat ni , siap buat aksi peace lagi dan cakap "mommy, Iman panjat sudah" , mrs pip memang la ndak senang hati ... panjat panjat panjat, silap langkah nnt terjatuh, ha! siapa yang susah .... mrs pip juga yang susah kan *muka sedih muka sedih*...

 ni la aksi lil' Iman memanjat ..... zup zup zup, kejap ja dia naik tu cabinet ....


langkah 1


langkah 2 - dah hampir berjaya



langkah 3


langkah 4 - yeah, berjaya!


langkah 5 - misi untuk main air 


langkah 6 - pura pura untuk tengok kot kot ada habuk nnt boleh
tolong mommy kasi bersih


langkah 7 - niat sebenar diketahui!
jom main air .........

senang ja kan lil' Iman panjat panjat ni ... lepas panjat cabinet ni, dia rasa bosan, so dia sambung panjat di meja tv pula ....


see, meja tv kami just guna office desk, ni meja extra mrs pip ambil dari ofis lama 4 tahun lalu, opppsss, jimat tak perlu beli kabinet tv kan, just guna meja ni untuk letak tv... 


lepas lil' Iman panjat, lil' Amin pun gatal hati mau panjat just like his hyung .... hurmmmmm ....
dah panjat panjat mcm ni, lil' Iman tu gatal hati mau tarik main cabut segala plug dan astro player ...
tak makan saman kalau mrs pip sergah or ugut bagi takut bagai ... 
lil' Iman mcm tau2 ja mommy just acah acah ja tu T_T


ermmmmm, ndak pa ... nnt mommy bagi up itu meja dua tiga kaki tinggi so that lil' Iman ndak boleh panjat2 hokey ... kalau mau panjat sangat, nnt kita buat aktiviti wall climbing ... erk, di Membakut ada ka???

No comments:

Powered by Blogger.