Strawberi karipap hello gold coast ... eh eh, why no makan makan strawberi & karipap oooo ???

00:31:00
malam tadi layan movie strawberi karipap hello gold coast, beli movie ticket nowadays kan very the easy, hahahaha buy thru astro first la, harga rm15.90 ... boleh tengok selama 48jam berulang ulang kali kan ....

lil' Iman la excited tingu (kan these few days astro ceria asyik2 promo movie ni) siap bgtau mrs pip "mommy, strawberi karipap la....", then dia layan movie ni dari start hingga habis! kagum kejap coz lil' Iman boleh layan movie 90minit dengan penuh khusyuk nextime solat pun perlu khusyuk hokey ...


best ka strawberi karipap gold coast ni? .... serius mrs pip bagitau, kalau korang ni jenis suka tingu movie kebudak-budakan, silalah layan movie strawberi karipap gold coast, memang best! dan terasa mcm mau pigi gold coast pun ada .... dan budak kecik si rykarl dan mia ni sungggguuuuuuuuuu cute .... dan, movie ni 'hidup' kerana watak zizan razak tu, memang sesuai sangat ... Kelakar juga si bro Z ni, mana si Pak Su Hairi and Aunty Lisa ni pergi, mesti ada ja si bro Z ni .... 

compare strawberi karipap sesat kat paris, mana yang best? well, mrs pip pilih hello gold coast ni mmg lagi best dari sesat kat paris tu ..... dari start till movie end, mmg mrs pip gelak gelak coz watak zizan razak tu a bit funny ....  sesuai ja movie ni di tonton oleh seisi keluarga, alahai dah nama pun movie kebudak-budakan kan feeling marah marah romantik gitew, layan ja la ....

berharap juga ada scene makan strawberry dan makan karipap di gold coast ni, alah bukan apa pun just untuk sesuaikan dengan nama movie ni kan, tapi hurmmmm tiada la pula .... scene naik hot air balloon tu mrs pip rasa mcm amazing pula .... mrs pip kena simpan duit ketat ketat la next year ni kalau mau pi holiday T_T....

cheers you all ...

No comments:

Powered by Blogger.