Masbro Village ni memang buat aku cemburu - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 13 September 2015

Masbro Village ni memang buat aku cemburu

hi there,

entry pendek .... hari ni hati sungguh cemburu .... mrs pip pun mau jugak! just in melaka .... macam best ja kan .... boleh google kalau korang mahu tahu lebih lanjut tempat ni ... no need to go far far la kan, dah lah our RM very weak now .... hurm ....



insyaallah kalau ada rezeki pergi melaka, will visit this place ... nampak dari gambar dah cukup buat hati dan perasaam mrs pip nak sangat melawat tempat ni, lain dari yang lain ... cantik sangat bagi pandangan mrs pip T_T

lokasi: Batu 7, paya rumput melaka
harga : rm250/nite (up to 6 persons) .......... very the cheap ni!

ok ... happy vacation everyone!  insya allah, nnt akan dtg murah rezki masbro village aku datang *in my bucket list*

cheers.

cheers!

No comments:

Post a Comment