Candy Shoppaholic.... website yang menjual banyak pilihan pakaian muslimah ... harga pun very affordable .... - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 23 August 2015

Candy Shoppaholic.... website yang menjual banyak pilihan pakaian muslimah ... harga pun very affordable ....

salam semua .... kalau hari tu mrs pip share info beli baju di aqeela muslimah kan, ni pula mrs pip beli pakaian di candy shoppaholic, official website boleh klik sini akma81.blogspot.com ... memang banyak sangat pilihan, rambang mata untuk beli ...

mrs pip tercari cari skirt that day ... so cari punya cari tu yang terjumpa candy shoppaholic tu .... browsing punya browsing, mrs pip pun terjatuh hati dgn skirt yang dijual, mmg banyakkkkkkkkk sangat la pilihan ....... sungguh menggoda betul!


mrs pip beli skirt chiffon, siap beli 2 helai terus ... tergoda punya pasal kan ... kalau mau check more skirt at candy shoppaholic, boleh klik link tu di sini ... kot kot still ada stok dan size ok .. ni pun mrs pip last december tahun lepas ...


skirt chiffon double lining - green
RM50 per piece


skirt chiffon double lining - purple
RM50 per piece

bukan setakat beli skirt chiffon ja, siap cekup long dress sekali ... mmg nampak cantik ja long dress ni ...

chiffon double lining reese long dress 


harga RM70 ... bagi mrs pip, harga ni affordable ...


nampak sangat never pakai long dress ni kan,
see, still ada tag ...


ni pandangan belakang


ni pula pandangan depan

for info, dress ni not stretchable ok, so kalau beli kena check size betul2, nnt ndak muat tang dada kan ... so why never pakai dress ni? aha ... dress ni terlalu panjangggggggggggggg la utk mrs pip ... hurm, kita ni setakat 152cm, manalah sesuai pula pakai kan ... dah beli, ndakkan mau return kan .... kalau korang tinggi 155 - 160 cm, then berat between 58 - 63 kg, boleh pakai dress size xl ni ... 

ada sesiapa tak berminat utk beli dress ni from mrs pip ...???? kita jual murah murah ja la ...mahu? RM50 termasuk postage, amacam? berminat mau beli, nnt sms la mrs pip di 013-860-5172 ok, tapi tuk serius buyer ja la ....


tapi kalau korang mau beli warna lain, size lain, 
boleh ja check website candy shoppaholic di direct link klik sini

bukan setakat skirt dan dress ja mrs pip beli .... siap beli dua helai inner tudung silang ala ala siti nurhaliza , ahaks! dua piece dapatlah harga RM50 ....


kalau berminat, bolehlah check direct link utk beli inner silang tu, klik ja di sini
mrs pip beli warna hitam dan beige ... mmg awesome ja pakai  ...


ni gambar mrs pip bercuti di kundasang, 
tengah bf an lil' Amin yang baru berusia 40 hari time tu ..
mrs pip pakai skirt chiffon hijau tu, mmg selesa, dan
juga inner silang kaler beige time tu ...

cheers you all ... semoga mak mak yang tercari cari pakaian muslimah, boleh la check website candy shoppaholic, kot kot terjebak membeli mcm mrs pip kan, tapi make sure beli size yang sesuai dgn korang .... 

No comments:

Post a Comment