Review Drypers Drynights - MrsPip Dot Com

Sunday, 17 May 2015

Review Drypers Drynights

Drypers dah ada produk baru iaitu drypers drynights, dan pengguna drypers seperti mrs pip ni tak ketinggalan nak mencuba drypers drynight ni untuk anak-anak ... kalau berminat nak free sample, kenalah request di laman web drypers. 

so, dah minta free sample, mrs pip tunggu dalam few weeks juga baru dapat, drypers pun ada update diemail mrs pip yang sample is on the way kena pos, jadi memang teruja excited juga untuk tunggu sample ni sampai .... *maybe some say, alahhhhh diapers ja pun, tu pun excited* .... 

bagi mrs pip, penting untuk request free sample coz boleh buat penilaian kan before beli the actual product .... mrs pip just wanna share my opinion to mak mak sekalian about the product, manalah tau ada mommies out there yang tengah nak cari cari jenama lampin pakai buang yang mana satu yang awesome kan, so penting juga untuk baca review daripada pengguna yang lain kan ....

puashati menggunakan drypers drynights
puashati menggunakan drypers drynights

drypers drynights free sample dah sampai

recently, lil'Iman kencing malam dengan banyaknya, dan ada few nights berlaku kebocoran coz kencing terlalu banyak kan .... so, mmg terfikir2 nak beli lampin khas untuk malam kan, that is the reason why mrs pip request for free sample ni .... 

puashati menggunakan drypers drynights
puashati menggunakan drypers drynights

once dah dapat free sample, so mrs pip pakaikan gummypie, dan berharap lampin ni boleh tampung kapasiti kencing lil'Iman di waktu malam so tiadalah gummypie merengek nangis2 minta lampin dia ditukarkan coz leaking .... so that lil'Iman can sleep in comforts ....

puashati menggunakan drypers drynights
puashati menggunakan drypers drynights

gummypie the next morning after wearing drypers drynights
ni gummypie ndak sabar mau mandi pagi

selepas menggunakan drypers drynights for that night, mrs pip gembira coz no leaking, lil'Iman tidur selesa sepanjang malam dan lagi pennting, gummypie tidak mengalami alergi ruam lampin *coz gummypie senang ja dapat nappy rash kalau silap guna produk lampin pakai buang* ....

so to mommies yg mahu cuba guna produk ni, klik lah website drypers untuk dapatkan sample percuma ....

happy parenting ....

cheers.

No comments:

Post a Comment