Product review: Pengalaman menggunakan Drypers Drynights .... Tiada lagi leaking pada waktu malam :) - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 17 May 2015

Product review: Pengalaman menggunakan Drypers Drynights .... Tiada lagi leaking pada waktu malam :)

once mrs pip dapat tahu ja drypers ada produk baru drypers drynights, mrs pip terus minta free sample di website drypers ....

so, dah minta free sample, mrs pip tunggu dalam few weeks juga baru dapat, drypers pun ada update di email mrs pip yang sample is on the way kena pos, so mmg excited juga untuk tunggu sample ni sampai .... *maybe some say, alahhhhh diapers ja pun, tu pun excited* .... 

bg mrs pip, penting untuk request free sample *kalau ada* coz boleh buat penilaian kan before beli the actual product .... mrs pip just wanna share my opinion to mak mak sekalian about the product, manalah tau ada mommies out there yang tengah nak cari cari jenama lampin pakai buang yang mana satu yang awesome kan, so penting juga untuk baca review daripada pengguna yang lain kan ....


drypers drynights free sample dah sampai

recently, gummypie kencing malam dengan banyaknya, dan ada few nights berlaku kebocoran coz kencing terlalu banyak kan .... so, mmg terfikir2 nak beli lampin khas untuk malam kan, that is the reason why mrs pip request for free sample ni .... 


once dah dapat free sample, so mrs pip pakaikan gummypie, dan berharap lampin ni boleh tampung kapasiti kencing gummypie di waktu malam so tiadalah gummypie merengek nangis2 minta lampin dia ditukarkan coz leaking .... so that gummypie can sleep in comforts ....


gummypie the next morning after wearing drypers drynights
ni gummypie ndak sabar mau mandi pagi

 so, selepas menggunakan drypers drynights for that night, mrs pip gembira coz no leaking, gummypie tidur selesa sepanjang malam dan lagi pennting, gummypie tidak mengalami alergi ruam lampin *coz gummypie senang ja dapat nappy rash kalau silap guna produk lampin pakai buang* ....

so to mommies yg mahu cuba guna produk ni, klik lah website drypers untuk dapatkan sample percuma ....

happy parenting ....


No comments:

Post a Comment