Serius memang senangnya jadi surirumah ...

07:30:00
hahahaha .... korang ingat senang ka jadi surirumah? one moment korang dah kemas kemaskan rumah, segala dah bersih berkilat kan ...


siap letak yoga mat sebagai ganti carpet, 
ni cara pantas untuk kurangkan kalori sambil tingu tv ...
ahaks ...


susun mainan favorite gummypie elok elok ...

v
v
v
v
v

in the split seconds, bila dia dah bangun dari tidur 

v
v
v
v
v

tada

v
v
v
v
v


sungguh tunggang langgang semua


buat hati mrs pip haru biru jadinya ...

amacam, ada senang jadi surirumah? to make it short, 

jangan      kemas      rumah 

*sengih sengih coz rasa mcm sengal je*

nota : sila sabar banyak banyak layan karenah anak .... siapa suruh bagi beli mainan banyak banyak , ni dah shortlist bagi dia main mainan ni jer, di bilik sebelah tu, ada sekotak mainan yang mrs pip dah simpan ... boleh bagi bila gummypie dah reti letak mainan semula dalam his toys box after playing ....  

No comments:

Powered by Blogger.