Preloved novel murah RM10.00 - MrsPip || The Reviewer

Preloved novel murah RM10.00

hi there, preloved novel murah RM10 include postage flexipack. Ada tak yang nak beli novel ? Preloved ya. Semua masih dalam keadaan yang baik, elok. No fussy buyer. 

preloved novel murah
preloved novel murah

Novel novel ni Mrs Pip dah habis baca, lepas tu nak simpan tapi ruang rumah terhad, lepas tu novel novel ni tak boleh display bagi anak anak baca kerana tak sesuai untuk bacaan anak anak di bawah umur, ni semua novel cinta, jadi jual sajalah.

Nanti dapat duit hasil jual, nak guna untuk belikan buku bacaan tambahan untuk anak anak.

preloved novel murah
preloved novel murah

Kalau ada yang nak, bolehlah wasap Mrs Pip ya.  Hope korang boleh tolong Mrs Pip share artikel ni kat kawan kawan , manatau ada yang nak.

preloved novel murah
preloved novel murah

Cheers.

7 comments:

  1. penggemar novel mesti akan suka. kak dah tak ingat bila last baca novel. adudududu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ni pun baru 2tahun lepas terjebak baca novel.hehe.

      Delete
  2. alamakk.. ada novel fav sy pula tau haha

    ReplyDelete
  3. wah..neriah..tu yg malas beli novel, tak ada tmpt nak simpan koleksi2 novel..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, bila byk novel, kena Cari rak utk letak. Rumah kitorang kecik jak, so terpaksa jual sebahagian novel ni.

      Delete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.