Just For Fun - MrsPip || The Reviewer

Just For Fun

hi there, so ramai juga yang share game "It Starts With Your First Letter of Your Name", eh tak tahulah apa tajuk game ni,tu Mrs Pip sajalah bagi tajuk sendiri untuk game ni ... agak fun juga pay along lagi lagi kalau huruf pertama tu memang rare digunakan seperti huruf X.

Yang pasti >>> NO GOOGLING ALLOWED <<< jadi sila gunakan kreativiti sendiri, alaaaa game ni mana ada betul salah, memang main just for fun saja kan ... orang lain sudah lama main , mrs pip baru hari ni nak buat. eh mrs pip busy bah dengan urusan rumah,ekekeke kunun la busy padahal ....

capital E
capital E


  • WEAR - Earring


  • DRINK - English Tea


  • PLACE - England


  • FOOD - Egg Banjo


  • ANIMAL - Elephant 


  • GIRL'S NAME - Emily


  • BOY'S NAME - Emil


  • PROFESSION - Engineer


  • WORD TO DESCRIBE SOMEONE - Exhausted


  • SOMETHING IN YOUR HOME - Earplug


  • BODY PART - Eye


  • FIRST NAME - Emphi


Copy, Paste and Have Fun!!

adeh, boleh tahan lah juga mencari sesuatu yang bermula dengan huruf E ni, ingatkan mudah tapi macam ni lah bila memori otak ni semakin berkarat, banyak benda boleh tak terfikir kan. Tu lah, semua pun harap Mr. Google bagi info, hurm.

cheers.

18 comments:

  1. hahahaa it sounds fun but pening jugak nak mikir XD.
    ray ade reply komen mrs pip td ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs Pip lama stuck kat drinks tu , entah apalah nak letak.

      Delete
  2. mcm best je game ni..
    jenuh nk fikir satu2.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, kan nampak senang tapi tak senang sangat pun.

      Delete
  3. nama saya mula dengan U, pening jugak nak pikir. haha ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ikut nasib kan, kalau nama mula huruf A maybe senang sikit kot ....

      Delete
  4. Macam best je game ni. Nama saya bermula huruf R

    ReplyDelete
  5. bestnya nak main juga hahaha

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. best juga main , mmg rasa nak google bila tiada idea nak tulis jawapan.

      Delete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. macam best jua ni mau try la nanti

    ReplyDelete
  9. ada nampak orang share game ni. jenuh nak fikir. saya start huruf R. haha..nak main, tapi macam malas nak pikir. acane tu..tak pe, tak pe..sis cuba...

    ReplyDelete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.