Wanita SOLEHAH lebih cantik daripada BIDADARI syurga! - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Friday, 30 August 2019

Wanita SOLEHAH lebih cantik daripada BIDADARI syurga!

hi korang, mrs pip rajin buka twitter sekarang pasal terjebak dengan thread criminal case yang di tweet oleh JatIkhwan ... 

rasanya ramai yang dah follow incik peguam ni kan, cases yang dia thread, perghhhh mmg thumbs up .. bahasa dia guna senang sangat nak faham ... mrs pip rasa lah kan, JatIkhwan ni ada bakat jadi penulis buku selain kerjaya dia sbg seorang advocate and solicitor ...

ok, bukan nak cerita pasal criminal case tu, tapi dah buka twitter, banyak tweet & retweet menarik ... hari tertarik dengan perkongsian dari twitter jentikhati ni ⤵⤵⤵


"Bidadari syurga kalau turun dekat dunia ni, satu je jari dia habis cahaya matahari terpadam kerana terlalu cantik dan indah"
"Tapi kalau wanita yang solehah dekat dunia, nanti dekat akhirat dia 70 kali lagi cantik dan indah dari bidadari tadi"

wahhhh, cantik tak terkata untuk para solehah nanti kat akhirat kan ... semoga kita pun macam tu juga , mencari jalan menjadi wanita solehah ... 

bukan kerana nak cantik kat akhirat, tapi kerana nak mencari redhanya Allah , nak duduk menginap kat syurga, nak meniti di titian sirat dengan mudah ...

cheers.

Share with your friends

Give us your opinion

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done