Ketahui pelbagai jenis tona warna ... blue is not just a blue, and pink is not just a pink! - MrsPip || The Reviewer
News Update
Loading...

Monday, 25 July 2016

Ketahui pelbagai jenis tona warna ... blue is not just a blue, and pink is not just a pink!

hi there,

came across this color thesaurus, might be useful for some of us T_T .... hahaha, lepas ni dah tak perlu susah susah nak expplain kat mr.Husband each time nak beli benda benda yang ada kaitan dgn colors such as "nak tukar curtain la, nnt cari kaler kuning ok ... tapi saya nak mustard yellow tau" .... hohoho, senang sikit nak explain mustard tu kaler mcm mana ....

hah, untuk designer ke, art teacher ke, or online seller yang jual pakaian pelbagai warna , korang boleh guna color thesaurus ni .... memang very thankful la kat ingrid sunberg yang sungguh gigihkan diri buat color thesaurus ni untuk orang guna pakai, dia bgtau ni just a beginning ... sure lepas ni ada update lagi ... thankx once again ingrid!













lepas ni , kalau nak explain what color is what, very the senang and mudah kan ... just use the color thesaurus ... remember, blue is just not a blue, and pink is not just a pink T_T


Share with your friends

Give us your opinion

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done