Showing posts from April, 2015Show All
My sweet little Iman, Happy 2 years old baby

hi there, Iman is sleeping rite now, chipumpum pon tidur nyenyak .... whenever tingu lil' Iman sleep sleep, teringat time lil'Iman kecil kecil dahulu .... dah besar dah anak mommy seorang ni .... muah muah lil' I…

Anak banyak ragam, SABAR pun boleh hilang!

hi there, salam ceria semua .... how's your day? kekadang tertanya juga mrs pip ni, di mana tahap kesabaran mrs pip ... now with two kids, yang seorang tu 25months old, yang seorang lagi 5 months old, banyak telatah …

From Labuan with chocolaties

hi there, mrs pip memang suka sangat makan coklat ... pantang kena offer coklat, memang terus ngap masuk mulut .... dan lagi best, kalau tetiba dapat coklat free kan, memang suka sangat ... dan antara coklat kegemaran mrs pip i…

Resepi senang agar-agar berperisa jagung

hi there hujung minggu dengan cuaca yang panas, alangkah baiknya kalau boleh kudap kudap something cool and yummy ... dan dengan cara yang sangat jimat! ngeeee ..... * golongan marhain sekarang ni kena lah selalu jimat cermat, …

Beli Online Toys & Intelligence Stick Untuk Anak

hi there, Beli Online Toys & Intelligence Stick Untuk Anak ||, yes yang di order dah sampai .... bila buka tu bungkusan, gumbira dihati coz barang yg diorder sampai dalam keadaan baik .... hari tu 29/mac, mrs pip browsing2 al…

Coffee maker Delonghi yang cantik di Lazada

hi there, mrs pip buka buka ja website lazada today, terus nampak great offer be-your-own-barista dorang ni .... alahai cute cute semua coffee maker LAZADA jual ni, siap harga pun berbaloi baloi .... dan ada satu coffee ma…