Beli Electric Pancake Crepe Maker dan Tapestry guna B Infinite Points di 11Street - Cerita Blog Mrs Pip

Wednesday, 13 March 2019

Beli Electric Pancake Crepe Maker dan Tapestry guna B Infinite Points di 11Street

hi there, hari tu menang B Infinite 8000 points, so fikir punya fikir akhirnya mrs pip beli electric pancake crepe maker dan 2 helai tapestry di 11Street ... klik entry >>> Menang 8,000 points B Infinite <<< semua free shipping 👍👍👍


ramai yg guna tapestry utk background , so terjebak la juga .. nampak kat blog fiezasani , tapestry dia siap ada lampu liplapliplap, cantikkkk ... siap minta link tapestry tu, katanya beli di sgshop ... tapi tak beli2 juga tapestry kat sgshop tu ... adeh.


ni la cart pembelian di 11Street tu ... So far kat 11Street saja mrs pip redeemed B Infinite Points ... ni kali ke3 kalau tak silap ...


yeah, happy bila BPoints tu dah confirmed masuk dalan akaun BInfinite ... redeem tau jgn tak redeem, nnt expire tau ...


eh, tetiba beli crepe maker ... tapi sampai sekarang tak try test lagi .. bila nak test pun tak tau la ... simpan sajalah dulu, esok esok la mrs pip test ...


amboi, sampai 2 tapestry mrs pip beli ... ekceli, yg kaler putih geometri print tu utk buat background ambil gambar produk sahaja ... yang kaler coklat tu pula utk background mrs pip bersama produk la ceritanya ... 

bolehlah guna utk tambah koleksi background kan ... almaklumlah, wall rumah mrs pip ni banyak betul contengan Iman n Amin ... 

apapun, mrs pip happy dgn semua yg mrs pip beli di 11street ni ... tapestry byk pilihan, rambang mata betul nak pilih ...

cheers.

6 comments:

  1. wahh nanti share la pasal crepe maker tuu mrs pip hii.. enjoyed shopping :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah tunggu mood dtg nak buat crepe ... Hehe.

      Delete
  2. amboi tapestry dia sampai dua..kalah weolls tau..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mula2 nak yg brown tu then terjatuh hati juga dgn yg white tu ..

      Delete