BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM - Cerita Blog Mrs Pip

Monday, 4 February 2019

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM

hi there, ok mrs pip join giveaway. kali ni dibawakan oleh blogger yaya azura ... giveaway berlangsung sepanjang bulan Febuari ni sempena birthday! yeah, kita geng coz #babyfebruary ... eh, mrs pip pun tengah buat giveaway tau sepanjang bulan Feb juga, so siapa2 yang tak join lagi cepat2 join ok  >>> #RezekiDiKongsiBersama Giveaway by Mrs Pip <<<


yang nak join tu, klik banner di atas ya .. dan wish me luck tau .. hadiah yang disediakan mmg comel comel ... 

memandangkan ni sempena birthday yaya , so mrs pip nak ucapkan 

Happy Birthday Yaya,
wish your life will full with happiness , wealth, health and joy
and always have sparkling and glittering too!

eh esok CNY kan, so happy Chinese New Year to all my Chinese Friends and Families ...

cheers.

33 comments:

  1. GOODLUCKKKKKKK. saya pun nak join jugak

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi turut serta dan terima jasih juga atas ucapan. Good Luck!

    ReplyDelete
  3. good luck datang dari GA yang sama

    ReplyDelete
  4. tahniah! salah seorang peserta bertuah.

    https://www.yayaazura.com/2019/03/peserta-bertuah-giveaway-birthday-by.html

    ReplyDelete