Beli buku di Karangkraf sempena sale 12.12 - Cerita Blog Mrs Pip

Wednesday, 16 January 2019

Beli buku di Karangkraf sempena sale 12.12

hi there, baru sempat mau update buku buku yang mrs pip beli sempena Sale 12.12 dari Karangkraf Mall ... ni kali ketiga mrs pip beli di Karangkraf Mall dengan harga yang sangat berbaloi... bermula Sale 10.10, Sale 11.11 dan kemudian Sale 12.12 ... 

untuk Sale 12.12 ni, mrs pip beli 7 buah buku novel untuk bacaan mrs pip di waktu lapang, dan 3 buah buku untuk santapan rohani dan jiwa (well kekadang I is terpesong dan melencong, so perlu ada buku buku agama cenggini utk mengingatkan mrs pip tentang halatuju hidup), dan 2 buah buku lebih kepada kemahiran ber-kreativiti #siscuba
Beli buku di Karangkraf sempena sale 12.12

ekceli, ada banyak lagi novel yang mrs pip tak sempat habis baca, so tahun 2019, akan berpuasa daripada membeli novel (sila jangan info kalau ada jualan novel mur mur ya) ... tapi, ada tak runner utk Big Bad Wolf (BBW), rasa rasa BBW 2019 ni ada tak? dan why la dorang tak buat di Kota Kinabalu? ... hiks.

korang layan novel tak? ada tak yang dah baca novel yang mrs pip beli ni? cer sinopsis sikit supaya semangat nak start baca ... tapi nak review di blog memang banyak punya malas :(( ...

thanks for reading.

cheers.

9 comments:

  1. Potret Dua Wajah dan Epidemik T tu memang menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ika stuju dngan kak sha. Dua novel tu best :)

      Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/book-review-gelap-by-ariff-adly-pnme.html

      Delete
    2. Ok, nnt nak baca yg dua ni dulu..

      Delete
  2. Replies
    1. kalau kita berjiran, boleh jer pinjam ...insyaallah.

      Delete
  3. dah lama x beli novel..selalunya kalo beli, sama ada habis terus 2-3 hari tu or still berbungkus 2-3 bulan..ekekek

    ReplyDelete
  4. Waaa banyaknya. ABM pun ada beli buku tapi tu la. Kotak yang baca. Hikhok.

    Join sini boleh? https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/01/segmen-drop-your-link.html

    ReplyDelete