Senarai pemenang Lazada Blogger Contest 11.11 Shopping Festival - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 27 November 2018

Senarai pemenang Lazada Blogger Contest 11.11 Shopping Festival

hi there, tadi nampak blogger asyikin up status senarai nama pemenang yang join Lazada Contest baru-baru ni ... hari tu mrs pip ada join juga just for fun , tak harap nak menang coz macam susah juga nak menang Lazada contest ni, memang ikut rezeki la kan ... 

Senarai pemenang Lazada Blogger Contest 11.11 Shopping Festival
Senarai pemenang Lazada Blogger Contest 11.11 Shopping Festival

lepas tu bila scroll entry asyikin tu , eh eh TERnampak nama mrs pip tersenarai dalam kategori pemenang tempat ke-3, menang voucher RM75 ... memang happy coz memang tak sangka pun akan menang voucher ... dan kebetulan ada satu barang yang mrs pip nak beli kat Lazada ni, harga pun around the voucher value, so nanti bolehlah mrs pip beli guna voucher tu ...

cuma kena bayar shipping fee ja la nanti coz kalau tak silap, voucher lazada cuma guna utk beli barang sahaja, shipping fee memang kena bayar sendiri ... ok la kan, jimat duit tak perlu bayar barang, just bayar shipping fee sahaja.

Creativity Prizes

Thank you for the many imaginative entries we received! After a long debate, the Lazada Team has decided to award the creativity vouchers to...

1st Prize: 1 x RM600
 
Budak Vanilla

 
2nd Prize: 1 x RM250
 
Aiman Bin Abdullah 

 
3rd Prize: 1 x RM150
 
Fong Soo Suen

  
Lucky Draw Prizes


1st Prize: 1 x RM1,111
 
Mak Lin

 
2nd Prize: 11 x RM150
 
Laila Zain
Balqis Athirah binti Abdul Talib
Siti Noraishah binti Mohamad
Nur Izatie binti Salim
Fikri Osman
Lokman Amirul
Fong Soo Suen
Cikla Shahril
Farhanah Afiqah
Sharifah Hazwani Syed Ariffin
Norhafidah bte Hassan


3rd Prize: 88 x RM75
 
Cikla Shahril
Hidayah Ibrahim x 2
Yin Sien x 2
Ciktim
Nur Asyiqin binti Mohd Urat
Shazalina Mahat
Norhafidah bte Hassan
Wan Mohd Huzaini Bin Wan Ismail x 2
Fong Soo Suen
Juliana Abd Samad
Taeki
Noor Hafizah binti Musa
Nur Baini Ismail
Nur Syamimi Binti Mohd Saad
Aienie NKA
Afiz Latif
Nadia Irwani Hamidi x 2
Sharifah Ashikin Binti Syed Ali
Noorazlina Shafi
Nur Ati'ah Binti Mulkan
Nabiha Binti Mohd Mashut
Siti Norsharifah
Loretta Yap
Ayu Rafikah Mohd Amin
Nik Khazami Nik Aziz
Mrs Pip
Farhanna Jafri
Norzakiah Hanum Binti Abd Majid x 2
Noor Shafila Binti Shafie
Maziah bt Azalli
Norhaizam Mustaffa
Asmaa Hussin
Siti Azirah
Dorsett Pink x 2
Jayashiry Morgan x 2
Rohayati binti Ramli x 2
Puteri Amelia Nurhananie Binti Azizan
Laila Zain
LZ
Cyril Dason x 2
Naimy Amani
Mohd Azman Bin Arsad x 2
Salmila Nadia Bt Mohamad Sabri
Ronald Bin Mohoni
Nur Aliah Binti Mustaffa
Nie Za
Aiman Bin Abdullah
Noor Marliyana binti Mazlan
Arlene Alin x 2
Syafiah Khizar x 2
Illya Farhana binti Razaly
Syaza Raihanah
Juls Julie
Zulhazmi Saad
Raihana Torman
Mohamad Khairil Bin Hassan
Huda Halid
Chai Sin Yee
Nurul Khalisah binti Ahmad Nazri
Budak Vanilla
Hashima bt Mohamad Afandi
Felicia Grace
Wan Nur Asyiqin binti Wan Roslee
Nurul Najihah
Nhhas Rlir
Hafiza binti Hadzir
Cikna
Syahidah Fadilah
Farrah Aida Fahmy
Erni Hasmiza
Henry Chong
Norazlipa Abu Yamin
Siti Rabiah binti Adnan
Samsiah Abuyamin
Norfizah Binti Kajang
Along Misuari

Congratulations to all the winners! 

If your name is in the list, you will be contacted shortly to redeem your voucher(s). If you were not lucky this time, stay tuned for our next contests and surprises! 😃

The Lazada Team

Tahniah semua yg menang ... dan tuah besar buat Mak Lin yang sentiasa comel sweet 17 menang 1st prize ... yeah ...

cheers.

15 comments: