Blog dah pasang header baru; tema glitter pink gitu! - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 10 February 2018

Blog dah pasang header baru; tema glitter pink gitu!

hi there, mood nak tukar header pula ... entah tetiba rasa macam nak beautify template, tapi malas nak cari template baru, then apa kata kita touch up sikit blog ... mood #mommymengidam lah ni, bukan setakat mengidam nak makan itu ini, nampaknya mengidam juga nak blog berwajah baru ... tapi as usual, nak touch up still nak yang minimalist, so mrs pip request blogger noormaizan untuk buatkan simple header untuk mrs pip. tema simple glitter pink ... Mai buatkan dua design untuk mrs pip pilih, lepas tu request Mai untuk edit sedikit header tu, dan tada! blog pasang header baru dah ... 

www.mrspip.com
www.mrspip.com

dan sebelum ni, mrs pip guna header yang ni .... yang ni pun, Mai juga yang design ... kalau korang nak cari orang tolong editkan blog, bolehlah cuba perkhidmatan blogger noormaizan. harga untuk full edit blog very affordable ... kerja pun pantas ... nak edit header jer, pun boleh tanya Mai ... harga pun awesome ... 

www.mrspip.com
www.mrspip.com

boleh lawat blog Mai kalau nak try tanya dia bab edit blog >>>> www.noormaizan.com <<< just for sharing ... thanks reading this entry ... korang rasa, header mana yang ok? header baru atau header lama? ....

have a great weekend.

cheers.

12 comments:

  1. cantikkk. nampak lg menyerlah

    ReplyDelete
  2. pink lover :) saya pun suka pink color :)

    ReplyDelete
  3. simple & cantik! glitter2 macam vida qu puteh :P

    ReplyDelete
  4. Wowww, pink gituu, my feveret too...

    Lebih semangat lah nak udate pasni..hehe~

    Nice one, ok...kenal blogger noormaizan tu..

    ReplyDelete
  5. Cantik la pink blink blink gitu ^^

    ReplyDelete
  6. Nampak clan Dan elegant. Tahniah mrspip

    ReplyDelete
  7. lawa sis. terserlah kecomelannye ye. hee

    ReplyDelete
  8. header baru pun okey..pembawakan girl, kah?haha..warna pink jadi pilihan tu...

    ReplyDelete