Hadiah untuk KESAYANGAN dari printcious dot com - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 24 September 2017

Hadiah untuk KESAYANGAN dari printcious dot com

hi there,


cuti Hari Merdeka lalu, mrs pip road trips dengan mr.Husband dan lil' armies ke pekan Tambunan dan kami sempat melawat beberapa tempat menarik di sana ; Mahua Waterfall, Tugu Peringatan Mat Salleh dan Batu Gong... banyak juga gambar yang mrs pip snap sana sini.

dah bergambar tu, terasa nak framekan buat kenang-kenangan ... nowadays memandangkan hobi baru mrs pip ialah collect fridge magnet, jadi mrs pip nak buat customised fridge magnet gambar kitorang road trip kat Tambunan tu ...

dan mrs pip nak hadiahkan fridge magnet ni untuk mr.Husband juga. since mrs pip & mr.Husband duduk jauh jauh, jadi memang sesuailah bagi sebiji dua fridge magnet kat mr.Husband, nanti magnetkan saja kat depan fridge, hari hari mr.Husband boleh nampak gambar mrs pip and anak anak.



bila cakap di mana nak cari fridge magent yang boleh customise sendiri, terus teringat dekat printcious.com - precious gift from your heart yang memberikan perkhidmatan design and customise your own gift ...

korang tau tak, kat printcious.com ni, banyak tau personalised gift yang korang boleh buat seperti T-Shirts, mugs, cushions, phone cases, ceramic tiles, puzzles, mousepads, mini tees, baby rompers, coasters, button badges, dan caps. eh, selain ni, ada lagi tau .... boleh buat canvas, bags, keychains, aprons, luggage tags, door hangers, termasuklah fridge magnet ... rambang mata nak pilih gift mana satu nak buat, kalau boleh, semua pun nak buat, muehehe ....




bila dapat  buat hadiah yang kita customise sendiri ni, maksudnya of course hadiah tu lebih berharga untuk orang yang menerima nanti kerana hadiah tu korang yang design sendiri ikut citarasa dan siap boleh letak trademark korang kat atas hadiah tu sebagai ingatan buat orang yang dekat kat hati korang tu.

dengan PRINTCIOUS ni, bab design memang mrs pip suka, sangat mudah dan friendly, easy-peasy sangat. mcm mrs pip nak buat fridge magnet, so klik SHOP >>> pilih magnet, lepas tu pilih nak bentuk apa, magnet ni ada 4 bentuk yang korang boleh pilih dan mrs pip suka bentuk square ...

lepas tu dengan menggunakan customisation tool yang disediakan, korang boleh edit, design dan customise gift korang, boleh letak gambar, tulisan dan warna background, ikut citarasa masing masing T_T

friendly customisation tool

bila dah siap, korang cuma perlu klik butang 'done' dan add to cart dan selepas membuat pembayaran, bolehlah korang chill sambil menunggu parcel sampai ke depan rumah T_T yeah.

p/s: ok mrs pip sedang menanti fridge magnet sampai ke tangan ... mcm mana lah nanti rupa fridge magnet mrs pip tu yer ... stay tune untuk entry seterusnya nanti ....

cheers!

12 comments:

  1. Seronok design2 kat Printcious ni :D

    ReplyDelete
  2. best main-main design ni!special limited edition jadi gift tu kan!

    ReplyDelete
  3. Boleh abadikan kenangan kita kat gift tu. Bestnya

    ReplyDelete
  4. fm..tak pernah buat lagi..nnti boleh la cuba next order..hehe

    ReplyDelete
  5. Bestnya kalau dpt buat mcm ni. Nak try jugak lh. mcm best je.

    ReplyDelete
  6. nak buat jugak tapi mmg masa tu mcm tak de je..hehe

    ReplyDelete
  7. wah...macam mau try juga la order dekat printcious.com ni....

    ReplyDelete
  8. sweetsgt kak pip unni pun suka usha2 lama web ni...

    ReplyDelete
  9. Sonok dpt customized camni..special je kalo dpt..

    ReplyDelete
  10. Marsha memang suka design sendiri...dah 3x buat ngan printcious ni 😘

    ReplyDelete
  11. Kat printcious nie memang design dia cantik2 kan.. Boleh rambang mata dibuatnya..

    ReplyDelete
  12. Tak pernah cuba lagi design kat printcious ini..

    ReplyDelete