The Asian International Jewellery Exhibition @ Shangri-La Hotel Kuala Lumpur

20:00:00
hi there,

iklan kejap. ada sesiapa yang suka pergi pameran barang kemas tak? muehehe .... 2017 Jewellery Asia, the Asian International Jewellery Exhibition akan diadakan pada 5 hingga 7 September bertempat di Shangri-La Hotel, Kuala Lumpur bermula dari jam 12 tengahari sehingga jam 8 malam ...


hohoho, nasib baik jauh nak terbang ke Kuala Lumpur! kalau pameran ni sekitar Kota Kinabalu, maybe bolehlah dipertimbangkan untuk hadir menjamu mata T_T .... nak masuk ke pameran ni adalah percuma kepada orang awam.


walaubagaimanapun, yang hendak datang melawat, eloklah mengisi borang pra-pendaftaran di laman web rasmi jewelleryasia.com .... mrs pip siap bagi link kat korang, kot kot korang nak pergi melihat pameran ni kan .... KLIK DI SINI untuk pra pendaftaran ...

p/s: ini bukan iklan berbayar, sekadar perkongsian bersama ...

cheers.

6 comments:

  1. Terima kasih kongsi ni dgn beri linknya sekali untuk pendaftaran. Tapi saya tak pergilah mrs pip.

    Saya tak pakai tu. Tunggu ada bini bari beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh share dgn kengkawan kot2 depa mau pergi ..
      and yes, belikan satu untuk Maiko ...

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.