Iftar Sabahan Blogger di Bie's Kitchen Restaurant, Karamunsing Capitol

hi there,

walaupun dah agak lapuk nak update entry ni, tapi still nak up juga entry ni masuk blog!

so, 16 Jun 2017 hari tu, our SABAHAN BLOGGERS buat majlis iftar, berbuka puasa bersama sama, thanks a lot kepada blogger Eca and few others yang bersungguh sungguh menjayakan iftar Sabahan Bloggers ni ...


mrs pip pada awalnya memang nak join sangat, tapi tarikh tu clash dengan mesyuarat bulanan playschool lil' Iman. and mesyuarat ni WAJIB datang kerana setiap kehadiran akan diberikan 1 jam kredit, dan setiap bulan, setiap ibubapa WAJIB lengkapkan 4 jam kredit.

jadi, tu sebab mrs pip tak dapat nak join iftar ni :( ... gambar kat atas tu, mrs pip cilok kat blog Mia Kassim, muehehe ... pinjam gambar ya Mia ...peace.

seramai 9 blogger wanita yang semua awesome cantik manis berjaya menghadirkan diri ...


Bie's Kitchen Restaurant yang terletak di Karamunsing Capitol menjadi pilihan tempat iftar bersama Sabahan Bloggers :) .... banyak pilihan makanan selera kampung disajikan, dan harga buffet berbuka puasa sangat berpatutan, tak silap RM30 seorang, eat all you can! ...

nak tengok lebih banyak gambar lagi, korang terjah blog Mia .. katanya sup tulang kat Bie's Kitchen ni sedap sesangat sedap lah .. wei! ni buat mrs pip nak cuba makan kat Bie's Kitchen ni wei *nextime, insyaallah* ...

kredit gambar : Blogger Mia

p/s: untuk aktiviti akan datang, insyallah mrs pip join sekaki , harap2 tiada aral melintang :)

cheers.

5 comments:

  1. Mana boleh join sekaki
    Join dua2 kakilah.

    ReplyDelete
  2. Best nya dapat jumpa blogger2 lain.

    ReplyDelete
  3. Syoknya kak dapat iftar bersama blogger-blogger semua!
    Saya ni dah lama sangat ni menyepi dari blog haha.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi joint aktiviti sesama blogger ini..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.