Agar agar berperisa ros

08:00:00
hi there,

so hari tu after buat agar agar nenas , mrs pip terjebak sekali lagi buat agar agar ros pula , ngee T_T ... kalau cuaca panas , memang best kalau dapat kudap kudap yang sejuk masuk tekak .... nyum nyum gitew :p


buat resepi agar agar ni, sama ja seperti resepi agar agar nenas yang mrs pip buat hari tu, klik ja sini kalau nak tengok resepi tu T_T ...



untuk resepi agar agar ni, perasan tak dalam agar agar ni mcm ada something ja kan ... tu kita buat mcm ala ala inti gitu ... tu boleh ja letak isi apa apa , ikut citarasa memasing ... mcm mrs pip, kita buat agar agar bandung mulanya, then masak agar agar lagi tanpa susu tapi letak perisa ros ....


so yang agar agar bandung sebelumnya tu, kita potong hiris hiris letak dalam acuan , then baru tuang agar agar berperisa ros ... so dapatlah agar agar kita nampak mcm ada isi kat dalam T_T

cheers semua ...  selamat berhujung minggu T_T xoxo.



No comments:

Powered by Blogger.