Novel Online Romantika 4 Hari 3 Malam

Novel Online Romantika 4 Hari 3 Malam  || Novel ni dah diadaptasi ke drama, lakonan Amelia Henderson dan Sean Lee. Korang layan ke tak drama Romantika 4 Hari 3 Malam?  Atau korang lebih prefer baca novel?

Kalau aku, biasanya yang aku perasan lah, baca novel feel lebih terasa berbanding tengok drama adaptasi. 

Tapi best juga layan drama kalau gandingan pelakon serasi dan menjiwai watak.



Novel Online Romantika 4 Hari 3 Malam (Bab 1 - Bab 10)

Romantik 4 Hari 3 Malam - Bab 1 : 

Romantik 4 Hari 3 Malam - Bab 4

cheers.

0 Comments

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.