23 December 2020

Jualan Akhir Tahun di PGMall, Rambang Mata Tengok Banyak Diskaun Barangan

Jualan Akhir Tahun di PGMall, Rambang Mata Tengok Banyak Diskaun Barangan | hi there. Bulan Disember sebegini adalah masa yang terbaik untuk membeli belah, lagi-lagi secara online kerana platform e-commerce biasanya memberikan diskaun luar biasa bila sampai ke penghujung tahun.


Dan aku yang memang lebih prefer beli belah secara online kerana lebih hassle-free, mestilah akan rebut peluang untuk mendapatkan sebarang penjimatan yang diberikan.

PGMall antara platform e-commerce yang semakin mendapat tempat di hati pembeli atas talian. Aku sendiri sudah pernah membeli di PGMall, seketul air fryer Kelen Munoz yang cantik warna merah, dan penghantaran memang sangat baik selain dapat harga diskaun yang disediakan PGMAll tempoh hari.

Dan kali ini, PGMall kembali dengan kempen Jualan Akhir Tahun , dan korang boleh guna pakai kod kupon untuk pembelian serendah RM50, dan juga RM100.




Sila guna kod kupon di bawah ketika check out untuk membuat pembayaran ok. Dan kod kupon tersebut boleh digunakan untuk membuat pembelian terhadap barangan keperluan produk rumah, barangan dapur, barangan anak dan bayi, kesihatan dan kecantikan, automotif dan sukan, barangan elektronik dan juga fesyen.

Kupon Kod: KBBM20 RM20 OFF , Min Spend RM50
Kupon Kod: KBBM30 RM 30 OFF , Min Spend RM100

Jangan lupa guna kupon ni ok ketika check out membuat pembayaran kelak. Kupon kod ini sah bermula 1/Disember/2020 sehingga penghujung tahun 31/Disember/2020.



Suka juga aku mahu beritahu sedikit berkaitan tentang platform PGMall.

PG Mall merupakan platform e-dagang No.1 di Malaysia sejak tahun 2017 dengan laman web rasminya www.pgmall.my , dan satu-satunya e-dagang tempatan di Malaysia.

Laman web Iprice melaporkan PG Mall berada pada top 3 laman e-dagang , dan korang boleh baca berita penuh di
Iprice insights map of e-commerce.

Dan juga PG Mall menerima semua e-wallet dan payment gateway. Senang sangat nak buat pembayaran di PG Mall kan.




Memandangkan PGMall sedang menjalankan kempen jualan murah akhir tahun, jadi aku pun nak sharelah dekat korang semua untuk kenalkan beberapa local shop yang berada di PGMall yang boleh buat korang rambang mata nak pilih dan beli.

Serius cantik barang-barang yang ada di kedai lokal ni! Boleh susut duit dalam bank, tergoda lah pula nak beli.



1. Kedai Oriental Ceramic


Dengar nama pun maybe korang dah boleh teka apa benda yang seller ni jual kan. Aku tergoda dengan set pinggan flower grey tu, hanya RM82.00 untuk satu set pinggan ceramik.

Bagi aku harga tu memang reasonble dan affordable sangat.


Link Kedai : https://pgmall.my/Oriental-Ceramic





2. Kedai Forever Dewi


Di PGMall ni, macam-macam.

Nak makan sambal pedas ikan bilis pun ada!

Ni kalau makan panas-panas boleh terangkat telinga sampaikan mak mertua lalu pun korang tak perasan!


3. Kedai D Baby Care


Kalau korang masuk kedai D Baby Care dan memang suka mencari bahan makan / minum seperti milk booster, memang sesuai sangat korang menyinggah cuci mata tengok apa dalam kedai ini.

Sebenarnya aku nampak Joielle Baby – Chest & Tummy Rub for Baby (60gm) . 

Aku memang nak beli balm untuk sapu di perut dan dada anak-anak untuk elak dorang kembung perut. 

Yeay, dah jumpa balm yang aku nak.


Link kedai: D Baby Care | https://pgmall.my/D-Baby-Care-1





4. Kedai Tans of Happiness


Kedai Tans of Happiness ni mengingatkan aku dengan abang-abang aku.

Apa tidaknya, permainan yang ada di jual di kedai ni seperti jenga blocks, saidina, scrabbles dan dominoes, semuanya permainan kami ketika kami kecil dulu.

Korang dulu kecil-kecil, apa permainan kesukaan korang?


Link kedai: https://pgmall.my/Tans-Of-Happiness





5. Kedai Teng Mobile


Kedai Teng Mobile jual produk berasaskan teknologi.

Kalau korang nak beli smartphone, atau wireless earphone, atau maybe perlukan data cable, dan sebagainya korang bolehlah layan kedai ni .


Link kedai : https://pgmall.my/TENG-MOBILE


So, dalam 5 kedai yang ada di PGMall tu, kedai mana yang korang nak shopping? 

Kalau aku, memang terus terang aku nak grab Joielle Baby – Chest & Tummy Rub for Baby dan juga pinggan ceramic set flower grey tu. Hehe, cantik sangat.

Untuk korang yang nak beli online tu, jom kita support local bersama #barangbaikbarangkita , dan jangan lupa klik link PGMall Proudly Local Campaign di bawah ok.


https://pgmall.my/proudly-local-campaign



Deals Untuk Penghantaran Percuma




Jadi bagi setiap pembelian yang mempunyai exclusive deals free shipping bagi minimum pembelian RM30, memang untunglah kerana penghantaran adalah percuma sehingga 31.12.2020.

Ok gais, jangan tunggu lama-lama, nanti disambar orang. Jomlah kita shopping beramai-ramai. Rebut peluang dari PGMall dengan peluang penghantaran percuma, dan juga pelbagai diskaun yang menarik yang diisediakan.

Nak tahu lebih mengenai PGMall, boleh layari laman web dan media sosial mereka ya.

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=788

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram: https://t.me/pgmallofficial001

Korang yang belum ada akaun dengan PGMall, bolehlah register di sini, hanya tekan link yang disediakan di bawah.

Signup/Register PGMall Now: 

https://pgmall.my/register?referralPgCode=aishah.pgmall@gmail.com


happy shopping everyone.

cheers.

Hashtags:
#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #yes #yearendsale2020 #freeshipping

16 comments:

  1. Memang rambang mata tengok sales kat PG Mall ni. Mrs.pip nak shopping ape tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah masuk list, nak beli vacuum dan food processor / juice extractor ...

      Delete
  2. jom shopping! rambang mata kan tengok banyak sales ni masuk gaji abis terus ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya bah, bikin habis gaji ni kalau dilayan ... tp murah kan, terus tergoda membeli.

      Delete
  3. saya dah beberapa kaki beli di pg mall. memang puas hati. ni nak beli oven plak sempena promo YES ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope dapat harga oven yang memang jimat. saya nak beli vacuum...

      Delete
  4. Lahaiiii ngm2 dah gaji ni kak pip hahah

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. memang rambang mata sangat bila banyak discount ...

      Delete
  6. Store Oriental Ceramic tu nampak menarik. Nak usha lah..

    ReplyDelete
  7. eh ciktom pun nak beli set gelas dengan pinggan seramik tu jgk..tp corak dot merah tu..hehe

    ReplyDelete
  8. jom shopping. byk sale hujung tahun ni. kalau nk shopping mmg untung beli time2 sale macam skrg ni..jimat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju sangat memang jimat beli time ada diskaun mcm ni.

      Delete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Follow Us @soratemplates