Keputusan All Matchweeks Perlawanan English Premier League EPL Season 20/21 || Latest Update 18.10.2020 - MrsPip || The Reviewer

Keputusan All Matchweeks Perlawanan English Premier League EPL Season 20/21 || Latest Update 18.10.2020

hi there, bagi peminat bola sepak EPL, berikut ialah keputusan rasmi perlawanan mingguan bagi season 20/21 ... 

Keputusan Terkini All Matchweeks Perlawanan English Premier League EPL Season 20/21 || (update 18.10.2020)

fuh, bilamana suami seorang yang sukakan liga perdana Inggeris, jadi sebagai wife, memang follow lah rapat-rapat berita sukan ni sebagai tanda sokongan. '

Since husband selalu sangat mention keputusan perlawanan, nah kita update juga keputusan perlawanan terkini (lepas ni memang update from time to time) manatau ada yang kaki bola juga kan, so bolehlah korang sembang bola pula kat blog mrs pip ni.

epl latest result matchweek 5

Untuk minggu kelima perlawanan EPL, Team Top 5 ialah Everton, Liverpool, Aston Villa, Leicester City dan Arsenal.

Oh my Chelsea. Dah down ke tangga yang ketujuh! Dengan 5 permainan, Chelsea hanya mampu menang dua kali, seri dua kali dan kalah sekali.

Since aku dan incik suami team Chelsea, jadi aku berharap sangat Chelsea akan naik at least masuk TOP 5 kelak.

Korang pula team yang mana satu? 

  • Jadual Keputusan Perlawanan EPL Oktober 2020
epl latest result matchweek 5

epl latest result matchweek 5

  • Jadual Keputusan Perlawanan EPL September 2020
latest epl result session 2021

latest epl result session 2021

latest epl result session 2021


Untuk perlawanan EPL Session 20/21, di bawah ini adalah jadual yang sudah ditetapkan, namun tertakluk kepada sebarang perubahan kelak.

  • Jadual Perlawanan EPL Sepanjang Bulan Oktober 2020
Jadual Perlawanan EPL Session 20/21

Jadual Perlawanan EPL Session 20/21

Jadual Perlawanan EPL Session 20/21
Jadual Perlawanan EPL Session 20/21

  • Jadual Perlawanan EPL Sepanjang Bulan November 2020

Jadual Perlawanan EPL Session 20/21

Jadual Perlawanan EPL Session 20/21

Jadual Perlawanan EPL Session 20/21


  • Jadual Perlawanan EPL Sepanjang Bulan December 2020

Jadual Perlawanan EPL Session 20/21


Jadual Perlawanan EPL Session 20/21



Jadual Perlawanan EPL Session 20/21


Jadual Perlawanan EPL Session 20/21

Jadual Perlawanan EPL Sepanjang Bulan Januari 2021


Jadual Perlawanan EPL Session 20/21

Jadual Perlawanan EPL Session 20/21

Jadual Perlawanan EPL Session 20/21


Jadual Perlawanan EPL Session 20/21

Jadual perlawanan untuk tahun 2021 akan dikepilkan kemudian. Dan semua keputusan perlawanan juga akan dikemaskini nanti.

Korang team apa? mrs pip team Chelsea. 

Cheers.

4 comments:

  1. Alamak, jarang tengok EPL ni. husband je la dok layan :)

    ReplyDelete
  2. Everton tengah leading tu. Nampak power season ni.new signing diorang pun hebat. Harap cepatla habis covid. Hambar stadium takde penyokong

    ReplyDelete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.