Massimo chiffon in the cup perisa keju yang sangat SEDAP! - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Tuesday, 29 August 2017

Massimo chiffon in the cup perisa keju yang sangat SEDAP!

hi there, siapa suka makan massimo chiffon in the cup tu? kat pekan Membakut ni, harga satu pek ni, dijual RM1.30 ... tapi hari tu beli di Kota Kinabalu, harga dapat RM1.00 satu ...

tak tau kalau dah naik harga or what ... tapi dalam banyak banyak perisa kan, serius mrs pip suka yang perisa cheese ni ... bau yang harum, selain rasa yang sedap dan kek yang gebu ...

Massimo chiffon in the cup perisa keju yang sangat SEDAP!
Massimo chiffon in the cup perisa keju yang sangat SEDAP!

massimo chiffon in the cup ni mrs pip selalu beli bila singgah beli barang kat minimart yung siang, tak jauh dari sekolah lil' Iman ... beli dua tiga pek untuk disimpan minum petang, tak pun sebagai kudap kudap dalam kereta ...

lil' Amin bila bab bab nak makan kek, agak cerewet, selalu dia reject nak makan kek ... tapi yang massimo kek chiffon ni, lil amin suka la pula ... katanya sedap ... habis sepeket dia makan sorang, kadang kadang sampai nak tambah sepeket lagi ...

Massimo chiffon in the cup perisa keju yang sangat SEDAP!
Massimo chiffon in the cup perisa keju yang sangat SEDAP!

nak minum petang bersama minuman kegemaran pun best juga, sambil layan baca novel ... mrs pip tengah layan novel Cinta Cape Town ... ceritanya not bad ..

Ini novel ketiga yang berjaya dibaca selepas Kerana Terpaksa Aku Relakan dan Yang Indah Hanya Sementara ... dua dua dah habis baca, tapi reviewnya tak buat lagi ... soon, insyaallah ...

cheers.

Share with your friends

10 comments

  1. nda perna ju nmpk ni bun tapi series nmpk gebu gebas =D

    ReplyDelete
  2. Memang sedap.. Sambil layan novel dan secawan nescafe.. memang ohsem.. Adoi nak carilah buat stok dekat kampung weekand nie.. hehehe

    ReplyDelete
  3. First time makan masa tahun lepas. Time tuh kena tahan wad. Pesan kt suami beli roti. Sekali tgk roti oun dia beli, Massimo Chiffon pun dia beli. Tapi serius cakap Massimo Chiffon nih memg sedap, lembut dan gebu tau..

    ReplyDelete
  4. Cicah dgn air teh memang sedap Mrs Pip. Dah lah lembut dan gebu.

    ReplyDelete
  5. Aaaa. Belum pernah jumpa lagiiii. Mauuuuuu

    ReplyDelete
  6. Nda pernah pula nampak ni di kedai.. nanti jumpa mau try la

    ReplyDelete
  7. Masshimo mmg sedap kak.puashati makan....tp xpena lg jpa yg perisa chesse ne

    ReplyDelete
  8. Awa suka beli kek ni kat anak2... lembut n sedap. tapi x pernah jumpa lagi perasa cheese.

    ReplyDelete
  9. aida x pernah merasa ni, mrspip.
    yg biasa beli, anak-anak dara berdua tu.
    ikot la pe yg diorang nak pilih.

    ReplyDelete
  10. Hand wash in mild soap no chlorine bleach dry by laying flat on clean non-coloured towel. Note: Hand washing softens the feel of the linen which is sometimes preferred.http://alizehmysoul.com/hidden-pearl-hijab-review/

    ReplyDelete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done