Dengan Siapa Saya Tidak Boleh Bersalam

hi there, dengan siapa saya tak boleh bersalam? terima kasih kepada yang share gambar infografik menarik mudah faham untuk kita lihat senarai kedudukan siapa yang kita boleh salam, siapa yang kita tak boleh salam kerana berkaitan bab sentuhan dan aurat kan ....

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Dengan siapa saya tak boleh bersalam
Dengan siapa saya tak boleh bersalam 

cheers.

8 Comments

  1. betul tu kadang-kadang terbabas jugak..selalu jugak husband ingatkan siapa and dengan siapa kita tak boleh bersalam, good info btw

    ReplyDelete
  2. Memang penting untuk belajar tahu siapa yang boleh n tak boleh. Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  3. memang kena extra alert bab2 macam ni

    ReplyDelete
  4. Bagus perkongsian ini.. Perlu sentiasa di share untuk peringatan bersama..

    ReplyDelete
  5. sgt beri manfaat, mrs,pip :) tq.

    ReplyDelete
  6. Perkongsian yang bagus, thanks sis kerana peringatkan.. =)

    ReplyDelete

Post a comment

Previous Post Next Post