Showing posts from April, 2016Show All
Tempahan katering ... katering kali ini di Hospital Queen II pula T_T

hi there , kemarin dapat order katering ... alhamdulillah, syukur sesangat,rezeki masuk lagi T_T ....jarang mrs pip nak kongsi cerita Pip Little Food Business ni ....tapi kali ni, nak juga enterframe kononnya nak post buat…

Wordless Wednesday Hit#2

hi there, another wordless wednesday .... hit#2  bag of the day

Trip Ke Seoul Day 2 (Part 2) Berjalan jalan sekitar Nami Island

hi there, alhamdulillah ........... setelah berjaya mengharungi menaiki ITX untuk ke Gapyeong  entry sebelumnya * huh! nak beli tiket ITX tu memang satu hal *, akhirnya sampai juga di pulau impian ni ...... bertahun tahu…

Tips senang kembalikan lantai rumah yang kotor dan kusam kembali harum dan berseri seri

hello there, sewaktu mrs pip mula mula pindah masuk rumah yang di KK ni last two months kan, nak kata rumah ni kotor, tidaklah kotor mana kan coz mr.Husband dah 'check-in' lebih awal dalam rumah ni, dan dah bersihkan…

Melawat Merphin House

hi there, well, recently mrs pip adalah balik ke our merphin house kan ... sampai sampai ja atas tangga, mak oiiii banyaknya najis burung! sungguh kau ni bird bird sekalian, kat atas tangga rumah mrs pip jugalah korang ni tanpa…