Pam Susu Autumnz Bliss Murah Di LAZADA. hi there, mrs pip decided untuk beli pam susu since Amin is 5 mths now, so mrs pip gonna teach him untuk menyusu botol but still with breastmilk ok, so need to have edm stock kan ...

mrs pip pun buatlah survey online shopping, baca blog sekian sekian, check harga, buat comparison, mana yang ok, mana yang tak ok.

Mana yang affordable, long lasting, etc etc .... byk sgt kena buat research before purchase this precious item *in my opinion la*, so belakang hari rasa tak nyesal bila dah beli ...

tidak mau ada feeling macam

menyesalnya beli pam ni, better beli pam iteww 

So, after the long research hours , akhirnya mrs pip decided beli autumn bliss single electric breastpump, itupun selepas siap buat comparison harga, 

LAZADA bagi harga yang sangat reasonable RM250 sahaja and FREE SHIPPING. Thanks LAZADA bagi tawaran penghantaran percuma.

Pam Susu Autumnz Bliss Murah Di LAZADA

Pam Susu Autumnz Bliss Murah Di LAZADA

ni la pakej autumn bliss yang mrs pip beli di Lazada ...

harga RM250 satu set c/w

  • 1 single electric breast pump
  • 1 cooler bag / milk bottle bag *boleh jadi sling beg then boleh tukar jadi back pack jg... awesome!*
  • 1 breastpump conversion kit 
  • 3 reusable ice pack *last to 14 hours*
  • 4 breastmilk storage bottle *150ml each*
  • 1 box breastmilk storage double zip lock bags *25 bags x 210ml*

Pam Susu Autumnz Bliss Murah Di LAZADA

ni rupa package yg sampai dr lazada

Pam Susu Autumnz Bliss Murah Di LAZADA

dan bila buka, mmg awesome jer lazada pek

about my breastfeeding journey guna pam ni, nnt kita story story yer .... 

Yang pasti, autumnz breast pump ni memang awesome!

so mommies tengah cari cari pump susu murah, apa kata try cari di lazada ... byk jer pilihan, tp up to you ols mommies mau beli yg mana satu .... 

happy parenting :)

cheers ...

7 Comments

  1. Klu housewife better beli yg manual ke auto eh breastpump ni? Huhu, tgh survey jugak. First tyme bf kan.. Eksaited sket. Hehe

    ReplyDelete
  2. Hi muni, thanks for visiting my blog ... mrs pip lagi suka pakai auto, tapi that day beli autumns breastpump ni, dorang bagi free sekali manual pump tu, so very jimat, dapat 2 in 1 sekali kan ... mrs pip penat la pump guna manual :) , unless air susu tu keluar mencurah curah ....

    ReplyDelete
  3. Salam Puan PIP, saya Zati, nk tanya, Puan beli pakej Autumnz ni kat lazada pakej yg mana ya? rm250. ada link x? yang sy jumpa rm279. adakah yang ini? http://www.lazada.com.my/autumnz-bliss-combo-set-bliss-single-electric-breastpump-reusable-ice-pack-3pcs-breastmilk-storage-bottles-4pcs-breast-milk-double-zip-lock-storage-bags-classique-cooler-bag-1070122.html

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam zati ... ni promosi dah lama dah .... mrs pip tiada simpan link yang lama tu, then tadi mrs pip check di lazada, promosi tu mcm sudah tiada la pula .... :( ... link yang zati bagi ni semua item sama mcm yang mrs pip beli harga RM250 tu, cuma berlainan pattern beg ja ... kalau zati ada HSBC card, boleh dapat potongan 10% dari harga RM279 kan promosi utk hari ni ...

    ReplyDelete
  5. Salam mrs pip, pam autumn bliss ni bunyi bising tak?

    ReplyDelete
  6. salam siti k, bagi mrs pip la kan, pam ni bukanlah senyap 100% langsung tiada bunyi ... time suction tu ada la bunyi sikit, but still boleh consider dalam kategori senyap :)) harap membantu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mrs Pip di atas respon yg segera. Bunyi yg dimaksudkan spt vibrate ker?
      Sy sdg survey bf pump yg ada di pasaran antaranya autumn bliss, snow bear , eve love & mamour confortbebe

      Delete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.