4 Reason To Blog || My 1st Entry - MrsPip || The Reviewer

4 Reason To Blog || My 1st Entry

hi there,

Alhamdulillah, it's my 1st entry .... have been thinking to create my own blog, but not until I asked my mr.Husband ... why you wanna blog? tu soalan mr.Husband. well, mrs pip berblog just for suka suka, gonna be a diary for the kids, so bila mereka grown up nanti, boleh tengok cerita mereka kat sini ....

First entry blog , testing!


then tanya mr.Husband lagi, kalau ada blog, mau bagi nama apa aaaarrr? .... eh eh, itu pun mau tanya, suka hati nak letak apapun ... fikir punya fikir, last last mr.Husband cakap "letaklah sukasukasurirumah" ... tak fikir panjang terus guna nama tu sebagai nama blog ...


reason for blogging
reason for blogging


so, here I am, blogging inside www.sukasukasurirumah.blogspot.com ... one day, gonna get my own domain, tapi tu nanti lah, tunggu blog ni dah set up cantik cantik ... sekarang ni still belajar berblogging, banyak lagi benda yang belum difahami ....

4 Reason To Blog:


  • To share
  • To conect
  • To create
  • To inspire


cheers ...

No comments

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.