Murah beli Fish Oil Omega 3 dan Lecithin di Shopee - MrsPip Dot Com

Thursday, 5 December 2019

Murah beli Fish Oil Omega 3 dan Lecithin di Shopee

hi there, woohoo! murah beli supplement fish oil omega 3 dan Lecithin harga reasonable di Shopee. Untuk 400 biji fish oil, harga hampir RM65.00 sahaja, memang murah lah berbanding beli di kedai / farmasi. 

Sekarang ni tengah HOT pula dengan SALE 12.12 , banyak deals yang menarik, dan paling BEST boleh dapat FREE SHIPPING. 

korang jangan lupa tau claim free shipping voucher dari Shopee , jimat banyak kan.

Murah beli Fish Oil dan Lecithin di Shopee
Murah beli Fish Oil dan Lecithin di Shopee

Lepas tu ternampak seller jual chia seed. Memang agak lama sudah mahu beli chia seed ni tapi harga selalu tidak begitu friendly dengan wallet mrs pip 😒

Tapi seller ni jual chia seed nampak harga reasonable, 2pek x 250gram hanya pada harga RM19.00 , dan boleh claim FREE SHIPPING!

Haha, jom lah beli chia seed, boleh add dalam homemade banana milk nanti, yummy!

korang buat sendiri banana milk lagi better, sedap.pun sedap kan, no sugar added for healthy drinks yo!

banana milk sekarang femes kan, tapi yang jual kat luar tu harga pun boleh tahan. buat sendirilah untuk lebih jimat 😘

Murah beli Fish Oil dan Lecithin di Shopee
Murah beli Fish Oil dan Lecithin di Shopee

Lecithin ni kalau beli kat kedai / farmasi , 100 biji harga standard RM60.00, TAPI memang agak terkejut bila tengok farmasi di shopee jual sekitar RM65.00 untuk 2 botol dan expiry date pun still lama lagi.

Yang lecithin ni mrs pip beli time SALE 11.11 hari tu , dan dapat FREE SHIPPING juga, yeay dan ini kali ke-2 mrs pip beli Lecithin online.

Murah beli Fish Oil dan Lecithin di Shopee
Murah beli Fish Oil dan Lecithin di Shopee

tentang delivery , memang superb, laju jak dorang hantar. 

pembungkusan pun awesone, dia punya bubble wrap memang kaw kaw balut elok elok elak supaya botol tak pecah.

Murah beli Fish Oil Omega 3 dan Lecithin di Shopee tapi sebelum beli tu, tengoklah dulu testimoni pelanggan ya. tengok juga rating kedai tu. jangan terbeli kat kedai scammers pula, niaya nanti barang tak sampai, duit tak refund.

Murah beli Fish Oil dan Lecithin di Shopee
Murah beli Fish Oil dan Lecithin di Shopee

DAN ....

yang ini mrs pip selalu share kat blog apabila shopping online. 

PLEASE GUNA SHOPBACK.

kenapa nak guna SHOPBACK? 

untuk korang dapatkan penjimatan extra. shopback akan kreditkan sedikit duit kat akaun shopback korang setiap kali korang shopping kat mana mana laman web yang register under shopback, e.g shopee, lazada, althea, hermo, zalora even untuk travel website pun ada seperti traveloka, agoda ...

kumpul jak cashback dari shopback tu, sikit sikit lama lama jadi bukit.

Nak register SHOPBACK? Boleh terus download apps dan register kat link di bawah ⤵⤵⤵


atau nak baca lanjut tentang shopback yang mrs pip pernah share entry dulu, boleh klik entry ni >>>

Kelebihan shopping secara online melalui SHOPBACK




Murah beli Fish Oil Omega 3 dan Lecithin di Shopee kan, boleh repeat beli lagi nanti bila dah habis, till then Happy SALE 12.12 dan shoppinglah dengan berhemah.

cheers.

2 comments:

  1. yea, betul kat shopee murah2. my favourite shopping platform skrg. hehe. nak beli online je, tengok shopee dulu.

    ReplyDelete
  2. yeah shopee pilihan terbaik ^_^

    ReplyDelete