Sedapnya kopi latte Wonda - MrsPip Dot Com

Friday, 22 November 2019

Sedapnya kopi latte Wonda

hi there, hari tu merasa minum kopi wonda latte. huh, bercinta betul mrs pip dengan kopi wonda ni. sedapnya kopi latte wonda, tak rugi beli.

satu satu nak try test rasa kopi wonda pasal terjebak dengan pengaruh pengaruh korang la cakap wonda ni sedap, why not mencuba semua flavor, ekeke. Kali ini mencuba kopi wonda latte pula selepas mencuba 3 kopi wonda yang lain sebelum ini.

Sedapnya kopi latte Wonda
Sedapnya kopi latte Wonda

latte memang pilihan kegemaran mrs pip .. bila nampak kopi wonda latte ni dah restock di minimarket dekat rumah, terus grab dua tin. 

Alahai, tawakkal jak la yang ni ok. hari tu beli 2 tin kopi tarik wonda, memang cukuplah satu. manis la ... 

Sedapnya kopi latte Wonda
Sedapnya kopi latte Wonda

bila nampak kopi latte wonda ni, check dulu kandungan gula. Ok lah 11gram , separuh daripada kandungan gula untuk kopi tarik wonda tu. Memang sedaplah kooi latte wonda ni tau.

kopi latte wonda ni still manis, tapi reasonable bagi tekak mrs pip la. kalau korang nak kopi kurang manis, bolehlah try kopi latte wonda ni.

tapi untuk yang tengah low diet sugar, jangan korang melantak kopi ni dah lah, nanti addicted pula. sesekali ok lah minum.

Ok lah sedap ... Tak rugilah beli dua tin. Ekeke. Pi lah korang beli dan test. Nnt bagitau sedap ke tak kopi latte wonda ni.

cheers.

9 comments:

  1. Nieyl biasa akan beli air² tin ni bile nak g jenjalan je..hehehe...
    klu saje² beli..mmg jarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak pip kalau jenjalan just minum air kosong . Ni kalau buat groceries shopping,.memang ada jak benda nak try test.

      Delete
  2. tak minum kopi sgt.. huhu nanti boleh la try hehe

    ReplyDelete
  3. Baru keluar ye? tak perasan pulak sebab biasa nampak kopi tarik terus beli yang tu dulu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak tahu la pula kak pip.
      hari tu memang perasan latte ni ada tapi tak beli.
      lepas tu lamaaaaa kedai tu baru nak restock.
      nampak ja ada terus beli.

      Delete
  4. Hi Mrs Pip!
    looking great with your blog template here! :D

    Keep it up with your blogging journey!

    mt
    https://www.facebook.com/groups/531963513870159/

    ReplyDelete
  5. kita tak minum kopi, kalau tak laju pi cari gak ni.hehe

    ReplyDelete