Mencuba aiskrim pikachu keluaran Nestle - MrsPip Dot Com

Wednesday, 14 August 2019

Mencuba aiskrim pikachu keluaran Nestle

hi there, jatuh cinta dengan aiskrim itu perkara biasa ... lagi lagi bila nampak aiskrim yang menggamit memori lama ...  kalau hari tu fenomena aiskrim UNICORNETTO kan, now PIKACHU la pulak ...

Aiskrim pikachu

kamurang sudah try makan ni aiskrim PIKACHU keluaran Nestle ? harga RM3.00 satu ... ok lah harga standard utk aiskrim kon ...

Aiskrim pikachu

rasa aiskrim ni? time beli, puas belek nak cari kat cover aiskrim ni ada letak flavor apa ... tapi tak ada pun flavor apa tertulis, hurm macam mana nak tahu flavor apa , hope sedaplah yer ..

beli aiskrim pikachu ni, teringat zaman remaja dulu slalu layan kartun pikachu yang comel tu ... mrs pip layan pasal my adik bongsu la gila sangat dgn pikachu , siap ada koleksi sticker n buku pikachu ...

Aiskrim pikachu

mrs pip ndak sure sangat rasa aiskrim ni tau, tapi ada rasa macam kopi lah ... ok, not bad ... TAPI, tahap manis tu tak brapa la nak geng sangat, lepas makan terus cari air ... haha ... sekali sekala layan aiskrim, ok lah, tak boleh nak makan selalu ...

Cempedak

sambil2 makan aiskrim, sambil2 beli cempedak lagi ... sekarang kan tengah musim buah, mrs pip suka makan cempedak ... kalau mr.Husband ada, kompom dia beli durian lagi, tapi mrs pip enough dgn durian ... now, prefer cempedak  dan manggis pula ...

korang yg dah cuba makan aiskrim pikachu ni, nnt komen2 la bgtau sedap ke tak aiskrim ni ok.

cheers.

8 comments:

  1. WOW SDP SGT NAMPAK AISKRIM TU

    ReplyDelete
  2. Eh baru try yg unicornetto tu, pikachu belum jumpa lagi. Perisa pecan + badam, aritu ada tbaca 😊

    ReplyDelete
  3. wahh sedapnyaaa...rasa nk beli jugakkk

    ReplyDelete
  4. Belum pernah try lagi tapi kalau Mrs. Pip kata ada rasa kopi hurmm... Mrs. A suka hehehhee... lunch nanti nak carilah kat JJ

    ReplyDelete
  5. belum try lagi..tp harus cari ni ..hehe

    ReplyDelete
  6. Saya ada nampak aiskrim ni tapi tak try pun sebab tak sure flavour apa.

    ReplyDelete