Real Fresh Skin Detoxers X Get It Beauty - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 16 November 2018

Real Fresh Skin Detoxers X Get It Beauty

hi there, happy tau mrs pip dengan kulit wajah mrs pip nowadays selepas menggunakan produk daripada Althea iaitu Real Fresh Skin Detoxer Rose dan Green Tea ... beberapa bulan lepas mrs pip ada share mengenai produk ni di blog, boleh terjah link mengenai Real Fresh Skin Detoxer tu >>> DI SINI <<<

Real Fresh Skin Detoxers X Get It Beauty
Real Fresh Skin Detoxers X Get It Beauty

sebenarnya, Real Skin Detoxer ni berkolaborasi bersama Get It Beauty, salah satu rancangan terkenal di Korea dan bintang KPop popular EXID, Jeonghwa merupakan salah sorang penggemar Real Fresh Skin Detoxer ni tau ... korang layanlah telatah si Jeonghwa ni kat dalam video yang mrs pip share di bawah ni ....



sekarang ni, memang setia mrs pip guna Real Fresh Skin Detoxer ni pagi petang ... yang Rose tu untuk pagi, dan yang Green Tea tu untuk malam ... 

Real Fresh Skin Detoxers X Get It Beauty
Real Fresh Skin Detoxers X Get It Beauty

apa yang best sangat mengenai produk ni? meh sini mrs pip share kat korang ....
  • skin detoxer merupakan 2-in-1 pack cleanser yang membersihkan wajah daripada cela minyak dan kotoran, dan menjadikan kulit terasa lebih segar, bersih, fresh, licin dan lembut ... hanya 10 saat sahaja diperlukan untuk membersihkan kulit wajah menggunkan real fresh skin detoxer ni tau!
  • real fresh skin detoxer ROSE, ianya digunakan pada waktu pagi , membantu mengeluarkan kotoran daripada lapisan kulit, melindungi dan memberikan keseimbangan tahap pH terhadap kulit kulit dan menjadikan tekstur kulit lembut dan sekata ... lantas memudahkan korang untuk menggunakan make up muka ...   
  • real fresh skin detoxer GREEN TEA pula, ianya digunakan pada sebelah malam sebelum nak masuk tidur ... mengikut sumber Althea, sel kulit terjana paling aktif pada sekitar jam 10 pm , dan produk real fresh skin detoxer Green Tea ini dibuat untuk membantu meningkatkan penjaan sel kulit dengan memastikan kulit wajah dibersihkan dan sedia untuk berehat di waktu malam.
  • bahan-bahan yang terkandung di dalam Real Fresh Detoxer ni mengandungi bahan-bahan premium bermutu tinggi iaitu kelopak bunga mawar May dan teh hijau muda yang dibawa khas dari kepulauan Jeju

Real Fresh Skin Detoxers X Get It Beauty
texture skin detoxer Rose bersama kelopak mawar! yeah.

yang berminat untuk mendapatkan set Real Fresh Skin Detoxer ni, boleh dapatkannya di laman web Althea, dan sekarang ni Althea memberikan 10% diskaun dan penghantaran percuma kalau korang beli dalam masa terdekat ni ...

hanya klik link di bawah untuk langsung terus ke laman web Althea 



stay beautiful everyone, jom sesama cantikkan kulit bak glass skin seperti artis artis korea T_T yeah.

@altheakorea #AltheaKorea #RealFreshSkinDetoxer #AltheaXGIB

cheers.

8 comments:

  1. bagus ye produk ni.. bau green tea tu mesti wangi.. saya suka.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harum bau green tea ... saya pun suka sangat.

      Delete
  2. Boleh cuba skincare althea lepas nie .

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah cuba2 produk Althea ni ..
      skiin detoxer ni menarik , rangkaian bare essentials pun best.

      Delete
  3. cepat2 grab produk ni sementara ada diskaun ...

    ReplyDelete
  4. mmg best,kan mrs pip..saya pun suka guna terutama yg green tea tu..wangi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best, kulit terasalembut dan wangi lepas guna...

      Delete