Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15) - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 4 September 2018

Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)

Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15) || hi there, so quite sometime mengidam nak beli selfie stick cum tripod , tapi nak beli yang ada bluetooth button ... beli online saja , cari punya cari, terjumpa Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15) , dan bila ramai buyer yang buat review seller ni jual Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15) genuine / original, dan harga pun berpatutan , terus grab seketul!

Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)
Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)

kadangkala nak wefie ramai ramai dan perlu letak selfie stick jauh sikit so boleh ambil gambar berkumpulan dengan harapan semua orang akan masuk dalam gambar, so Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15) better korang beli. ni bukan setakat selfie stick, tapi boleh jadi tripod stick juga, memudahkan korang gambar secara berkumpulan. dan tak perlu susah susah nak guna TIMER kat smartphone korang, coz hanya klik saja bluetooth button selfie stick ni (boleh ditanggalkan dan korang pegang bersama) , tada! wefie dah berjaya ...

Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)
Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)

ada sticker huawei, walaupun tulisan semua Chinese Character, tapi logo Huawei tu asli bah kan ... tak yakin dengan sticker ni asli, bolehlah korang scan yer ...

Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)
Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)

yang tertera di kotak .... 

  • Remote control; bluetoth wireless remote control
  • Rotation; 360 degree rotation, supports shooting in both potrait and landscape modes
  • Battery; button cell (disediakan bersama pembelian)
  • Rod; fixed, antiskid, aluminum rod
  • Tripod; tripod supports Huawei's Night shot and light painting modes

Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)
Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)

macam mana nak aktifkan bluetooth tu? senang saja, just ON kan saja button bluetooth tu, lepas tu ON kan bluetooth di smartphone korang, dan search for pairing ... once smartphone korang detect Huawei bluetooth AF15 devices, boleh guna dah ...

setiap kali nak guna, jangan lupa aktifkan bluetooth kat smartphone korang!

Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)
Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)
see, button bluetooth yang boleh ditanggalkan daripada selfie stick tersebut, dan kaki tripod yang berdiri dengan baik.

Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)
Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15)
dan boleh pasang secara potrait atau landscape, nak pusingkan pun senang ... dan lagi best, Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15) tak panjang mana pun, senang nak masuk dalam handbag dan ringan! I like T_T

Harga untuk Huawei Honor Bluetooth Tripod Selfie Stick (Model: AF15) RM59.00 dan bonus buat mrs pip bilamana ianya FREE SHIPPING dan siap dapat coupon discount RM5.00 (beli di 11Street) , so mrs pip just bayar RM54.00 dan produk ni shipped dari Petaling Jaya ... 

>>> link product <<< 
>>> link seller <<<

selain memudahkan mrs pip nak selfie, lepas ni senang nak buat video, dah tak perlu susah susah nak letak phone atas meja lepas tu ntah brapa kali nak adjust phone supaya dapat angle yang ok asyik skid atas meja ... guna tripod kan senang, ada yang tolong grip , taklah dia slide sideways kan ...

sekian review ikhlas mrs pip #honestreview

cheers.

5 comments:

  1. Menarik.. berbaloi bayar dengan produk yang dapat..

    ReplyDelete
  2. wahh lepas ni banyakla gambar selfie dan wefie.. hehehehehhe

    ReplyDelete
  3. ha'ah..betul..ni nak buat video pun senang..nnti ada bajet lebih, nak cari la jugak...

    ReplyDelete