Unboxing the Althea Angels Gift Box AND "Fly Me To Korea" - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 3 August 2018

Unboxing the Althea Angels Gift Box AND "Fly Me To Korea"

Unboxing the Althea Angels Gift Box || hi there, hari tu bila Team Althea hantar email bagitau mrs pip terpilih sebagai salah seorang Althea Angels, mrs pip rasa happy sangat ... eh, tak sangka terpilih untuk menjadi sebahagian  daripada Althea's Beauty Ambassador Community ... dan Althea dengan baik hatinya, menghantar Althea Angel Gift kepada semua Althea Angels yang terpilih, dan of course barangan daripada Althea ni sentiasa awesome! so, jom kita unboxing the Althea Angels Gift Box ni T_T 

Unboxing the Althea Angels Gift Box membawa aku "Fly Me To Korea"
Unboxing the Althea Angels Gift Box membawa aku "Fly Me To Korea" 

cantiknya kotak ... pink color gitu. love the box a lot , with little angel printed on the cover of the box ... and since this box is exclusive only for Althea Angels, gonna keep the box for sweet remembrance la kan ... tak tahu bila lagi nak dapat kotak kotak eksklusif macam ni kan :)) ...

Unboxing the Althea Angels Gift Box membawa aku "Fly Me To Korea"
Unboxing the Althea Angels Gift Box membawa aku "Fly Me To Korea" 

tada! yours truly with the opened box ...

Unboxing the Althea Angels Gift Box membawa aku "Fly Me To Korea"
Unboxing the Althea Angels Gift Box membawa aku "Fly Me To Korea" 

let's spread all the items on the floor ....

Unboxing the Althea Angels Gift Box membawa aku "Fly Me To Korea"
Unboxing the Althea Angels Gift Box membawa aku "Fly Me To Korea" 

barangan yang diterima oleh setiap Althea Angels dalam Gift Box ni ialah :-

  • Real Fresh Skin Detoxer ; Rose & Green Tea
  • Pink make up bag 
  • Handy hand mirror
  • Tote bag Althea Turns 3 in conjunction with Althea's 3rd Year Birthday
  • Althea's 10% discount code
  • Mini birthday book box (picture below) 

Althea 3rd Birthday - Miniature The Birthday Box

eh eh, ada tiga miniature birthday book dalam Althea Angels Gift Box ni la ... eh, nak buat apa dengan miniature birthday book ni? korang jangan tak tahu pula, ni bukan sembarangan birthday book tau ... tapi, miniature birthday book ni melayakkan korang untuk join contest Althea "FLY ME TO KOREA" yang sedang berlangsung dari 2 Julai sehingga 31 Ogos 2018! sempena ulangtahun ke-3 Althea ... so, siapa yang nak pergi Korea ditaja secara percuma bersama seorang kawan, boleh join contest Fly Me To Korea ni ok!

eeeeiiiii, macam mana nak join ni? tak tahu pun pasal contest n! .... meh sini mrs pip share kat korang macam mana nak join contest senang ni ... mrs pip cut and paste dari blog Althea ...

Here are the super simple steps to join:

  • Shop - Make a purchase on Althea and be one of our lucky fans who receive the limited edition Birthday Book box + Birthday Book miniatures!
  • Get Crafty- Fix up the miniature boxes according to the instructions.
  • Snap - Take a creative photo featuring your finished Birthday Book miniatures.
  • Submit - Upload it to Instagram and caption it telling us why you’d like us to fly you to Korea! Be sure to use the tags @AltheaKorea #AltheaTurns3 #AltheaKorea to enter.

Super simple right? Just show off your “Birthday Book” creation featuring the miniatures on Instagram from 2nd July until 31st August 2018, 11.59pm MYT to participate!

The best Instagram sharing of the “Birthday Book” with the caption mentioned above and hashtag #AltheaTurns3 will stand a chance to win the following prizes:

Grand Prize:
AirAsia Round Trip Flight to Korea for Winner + a friend
Oh My Oppa Tour for 2 pax
STARPASS’s The Show x 2 invites
Althea Korean Dinner for 2 pax

2nd Prize:
Samsung S9 x 1 Winner

3rd Prize:
USD300 Althea Shopping Credits x 1 Winner

Consolation Prizes:
Althea Birthday Gift (worth USD80) x 10 Winners

kalau nak baca lagi lanjut  mengenai FLY ME TO KOREA ni, korang boleh KLIK entry blog ALTHEA >>> FLY ME TO KOREA <<<

dan kalau korang tengok hadiah Grand Prize tu kan, ada Oh My Oppa Tour, memang kalau menang grand prize ni, banyak syioklah dapat jemputan Oh My Oppa Tour, nak tahu apa yang ada dalam Oh My Oppa Tour ni, boleh KLIK entry blog ALTHEA yang ini pula >>> OH MY OPPA TOUR <<<

Real Fresh Skin Detoxer
Real Fresh Skin Detoxer

selain dapat join contest FLY ME TO KOREA ni, barangan yang awesome disediakan oleh Althea kepada semua Althea Angels, of course lah Real Fresh Skin Detoxer, yang didatangkan khas daripada Korea dalam dua jenis, iaitu Rose (skin refining) dan Green Tea (skin purifying) ... 

Real Fresh Skin Detoxer ni ialah 2-in-1 pack cleanser yang membersihkan wajah daripada cela minyak dan kotoran, dan menjadikan kulit terasa lebih segar, bersih, fresh, licin dan lembut. Hanya 10 saat sahaja diperlukan untuk membersihkan kulit wajah menggunkan Real Fresh Skin Detoxer ni! 

Real Fresh Skin Detoxer Rose digunakan pada waktu siang, manakala Feal Fresh Skin Detoxer Green tea pula digunakan pada waktu malam ... dan next entry, mrs pip share lebih lanjut mengenai Real Fresh Skin Detoxer Rose dan Green Tea ni ok ...

Real Fresh Skin Detoxer Green Tea for night use
Real Fresh Skin Detoxer Green Tea for night use

sebelum tu, since dah waktu nak malam ni, sebelum tidur, mrs pip nak basuh muka dulu dengan Real Fresh Skin Detoxer Green Tea ni, so walaupun dalam tidur, kulit wajah sentiasa berhidrasi! yeah.

thanks #AltheaKorea Thanks #AltheAngels ... and korang yang terpilih jadi Althea Angels, congrats !

cheers.

16 comments:

  1. wow... menariknya... Allhamdulillah

    ReplyDelete
  2. wah untunglahh dapat barang free. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 350

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Aisyah, tq sudi join blog mrs pip.
      sesekali dapat welcome gift , mmg rasa happy :))

      Delete
  3. best kan Althea! hee dah repeat dah petal powder dengan skincare. kalau detoxer ni pun best, memang repeat lagi lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far happy guna barangan Althea :))

      Delete
  4. wah kalau dapat memang ke korea bst sangat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan, kalau lah dapat menang contest tu ...

      Delete
  5. Wahhh menariknya.. kalau menang tu best woooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, kalau tak pigi korea pun tak pa, hadiah lain pun best2

      Delete
  6. Wah best nyer dpt gift. So far camne the product sis? Tak pernah try lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk product Skin Detoxer ni, best!
      Pakai pagi utk Rose , malam pula guna Green Tea,
      kulit memang lembut dan rasa segar ...

      Delete