I am part of the Althea Angels squad - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 5 August 2018

I am part of the Althea Angels squad

hi there, yeah bila ramai yang share dorang tersenarai sebagai sebahagian daripada Althea Angels squad, mrs pip pula tak dapat email pun time tu, terus rasa ooo maybe I am not listed la , lagipun mrs pip percaya ramai yang hantar penyertaan tu yang memang beauty bloggers pun dan selalu attend beauty event kan ... maybe bukan rezeki mrs pip la untuk jadi Althea Angels (tapi dalam hati alaaaa nak juga!, kikiki)

beberapa ketika lepas tu, eh dapat email dari Althea ... bila baca email tu, terus hati berbunga bunga ... siap share lagi dengan mr.Husband yang mrs pip listed dalam Althea Angels ... tapi mr.Husband blur blur , dia tak faham benda benda ni semua, dia cuma tau "ooo, nanti kena tulis review lah" ...

 Althea Angels
 Althea Angels


apa yang istimewanya menjadi sebahagian daripada Althea Angels ni? so mrs pip senaraikan kelebihan yang diterima oleh setiap Althea Angels :-
  • Welcome Gift 
  • Monthly K-Beauty Giveaways 
  • Seasonal Annual Shopping Credits 
  • Exclusive Discount Code 
  • Birthday Credits 
  • Exclusive Althea Reviews 
  • Althea Studio Access 
And many more fun activities!

yeah, received welcome gift from Althea

lepas dah dapat email terpilih jadi Althea Angels ni, mrs pip dapat email lagi yang Althea akan hantar welcome gift dan dapat reward point bernilai USD30 (bersamaan dengan RM120) , so memang happy sangat ... welcome gift tu mrs pip dah terima , manakalau untuk reward point, kena habiskan beli barang di Althea website, dan kena guna dalam masa sebulan dari tarikh reward point dikreditkan ke dalam akaun Althea Angels masing masing ...

mrs pip dah shopping guna reward point tu, cuma barang belum sampai. tengok status dalam akaun Althea, barang masih dalam proses penghantaran ... dan untuk WELCOME GIFT tu, mrs pip dah unboxing ... dan sempena ulang tahun Althea yang ke-3, Althea ada buat contest "FLY ME TO KOREA" , kalau nak tahu lebih lanjut, boleh klik link entry di bawah 


kalau korang berminat untuk beli produk skincare / make up yang diterbangkan khas dari Korea, boleh layari laman web Althea di :-


thanks for reading.

cheers.

10 comments: