Beli preloved novel murah "Awak Suka Saya Tak" dan "The Unsung Hero" karya Melur Jelita - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 15 April 2018

Beli preloved novel murah "Awak Suka Saya Tak" dan "The Unsung Hero" karya Melur Jelita

hi there, terjebak lagi beli novel, kali ni mrs pip terjatuh cinta dgn hasil karya melur jelita, AWAK SUKA SAYA TAK dan THE UNSUNG HERO ... well, karya melur jelita ni banyak boleh tahan harga novel dia, tak daya nak beli novel first hand ... 

Beli preloved novel murah "Awak Suka Saya Tak" dan "The Unsung Hero" karya Melur Jelita

jadi, mrs pip pun carilah preloved novel ... kalau korang yg suka baca novel, tp tak mampu nak beli novel baru, apa kata korang try beli preloved novel ... di facebook, ada group preloved novel, rambang mata nak pilih novel, tp korang kenalah rajin browse seller mana yg boleh bagi harga terbaik buat korang ...

mrs pip beli dekat dua seller berlainan... mrs pip beli AWAK SUKA SAYA TAK, pada harga rm25.00 + postage rm5.00 , manakala THE UNSUNG HERO mrs pip beli pada harga rm25.00 + postage rm7.00 ... dua dua seller fast response dan sebaik shj mrs pip bayar, seller2 terus pos novel yg mrs pip beli dan bg tracking number ... total dua novel ni ialah rm62.00 termasuk postage ...

dua dua novel dah selamat diterima, keadaan novel berada dlm keadaan yg boleh diterima pakai, dan paling penting tiada mukasurat yg hilang 😊 ... insya allah nak start baca awal mei nanti coz sekarang ni mrs pip tengah layan novel karya Mazni Aznita ...

have a nice weekend semua.

cheers.

9 comments:

  1. kaella sampai sekrang still tak pernah lagi habiskan even satu muka surat novel hehe tapi novel the unsung hero macam best jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak baca novel ni , kena ada semangat , hehe baru boleh habiskan bacaan ...

      Delete
  2. awak suka saya tak tu sha tengok drama je ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, gara gara drama tu la mrs pip tercari cari novel ASST ni ...

      Delete
  3. Tebal giler novel tu.. Sha tengah cari Unsung hero 2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Sha nak yg preloved, boleh cari kat FB under preloved novel ...
      ada seller jual Unsung Hero 2 mrs pip nampak hari tu ...

      Delete
  4. tebal nya novel ni mrs pip.. kalau busyra tak habis nak membaca ni. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , kak pip pun tak start baca lg ... bila nak baca tu, mmg tak tau la...

      Delete
  5. Siqah tak habis baca The Unsung Hero. Tebal sangat novelnya. Hii

    ReplyDelete