Dah masuk edisi #39! - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 18 February 2018

Dah masuk edisi #39!

hi there, ada apa dengan 18 February 2018? hari ni hari Ahad, tu jerrr , satu Malaysia baru sahaja habis sambut Chinese New Year kan, dah kenyang korang makan limau? mrs pip pun makan limau juga, tapi bukan limau mandarin tu, limau Sunkist jerrr .... dah mengidam limau Sunkist, so kita beli banyak2 penuhkan peti sejuk ... nyaman makan time dingin dingin kan ...


very alhamdulillah, sekali lagi Allah pinjamkan nadi ni untuk terus berdegup dan bernafas dan panjangkan usia mrs pip. so, to age gracefully, age is just a number, nothing to hide, I am 39 officially today! ... siapa sebaya kita, angkat tangan . siapa yang baby February tu, happy birthday kat korang.

hari ni entry oendek jer, kita nak sambut birthday dulu ... sambut biasa biasa dengan orang kesayangan ... no cake la ya. kita request mr.Husband buatkan steamboat, sama saja mcm last year punya birthday, steamboat in the house. nak makan steamboat kat luar harga mahal, so tak best kalau makan berdua, nak ajak ramai2 tak mampu nak belanja, so kita buat kat rumah since alat steamboat tu kita mmg ada , so bolehlah ajak family makan sama ... the more the merrier, lagi lagi dapat kongsi rahmat rezeki makan ... I loike!

to you all, have a great Sunday. and doakan mrs pip sentiasa sihat ya (p/s: nowadays sindrom morning sickness dah tak kenal waktu, menyerang bila bila dia suka) ... 

stay tune for my next birthday & blogversary giveaway ya!

cheers.

6 comments:

  1. betul.. age is just a number. janji jiwaaa tetap muda remaja gitu. happy birthday kak.. have a blast year ahead dimurahkan rezeki sihat sentiasa =)

    ReplyDelete
  2. Sanah Helwah Mrs Pip.
    Semoga kekal bahagia berpanjangan.
    Tahun depan masuk 4 series

    ReplyDelete
  3. Happy bornday sis. Semoga sihat selalu dan terus sukses.

    ReplyDelete
  4. uwahh happy 39th birthday mrs pip. semoga panjang umor n dimurahkan rezeki serta bahagia di smping family tersayang. ameen

    ReplyDelete
  5. Setuju Mrs Pip. Age is just a number :) Happy 39th birthday Mrs Pip. Semoga bahagia sentiasa dan dimurahkan rezeki selalu :)

    ReplyDelete
  6. Alamak terlambat wish. Happy belated birthday Kak Pip. Semoga terus dimurahkan rezeki, dan happy disamping keluarga tersayang.

    ReplyDelete