2.8kg lemak yang degil!

10:00:00
huh! sekali lagi timbang berat badan .... memang kalau degil tu,degil lah juga nampaknya! .... ni salah siapa ni? ....2.8kg lemak tepu yang sungguh degil , berbulan dah mrs pip berharap lemak ni akan hilang, tapi still stick stick like mochi!


aiyo! how how how, mcm mana nak buang yang 2.8kg tu? .......... help !!!!! last March berat 63kg, yang April ni pula 62.8kg,sikit ja yang turun berat ni .... nnt bulan May, harus gigihkan diri jaga diet ... *lepas ni harus tolak pelawaan mr.Husband makan malam T_T, tapi mr.Husband kudap kudap nampak sedap, jadi sungguh tergoda ai* .....

back to mrs pip punya early diet food .... kita kudap yang ini  >>>>>>

oat lagi!

No comments:

Powered by Blogger.