Permohonan i-Citra KWSP Dibuka Sekarang

 


Permohonan i-Citra KWSP Dibuka Sekarang



Permohonan i-Citra Dibuka Sekarang

Link 👉 https://icitra.kwsp.gov.my/

Cara memohon pun sangat sangat mudah

Hanya perlu masukkan nombor kad pengenalan dan nombor telefon anda.

Kemudiam sahkan nombor OTP yg dihantar ke telefon anda

Dan kemudian sahkan rekod nama, alamat, nama bank dan nombor bank anda

Kemudian ikut arahan mudah seterusnya.

Dah selesai , muat turun / download rekod permohonan anda.

Dan pembayaran dibuat bermula bulan Ogos selama 5 bulan berturut turut dengan jumlah RM1000 setiap bulan.

Semoga i-Citra memudahkan dan mengurangkan beban kewangan anda semasa Covid19.

Xoxo

cheers.

4 Comments

  1. Semoga membantu mereka2 yang memerlukan tengah pandemik sekarang ni.

    ReplyDelete
  2. mudah sangat nak keluarkan i-Citra ni. Semoga dapat bantu yang memerlukan

    ReplyDelete
  3. Bagi yg terpaksa & sgt memerlukan, ini la lifeline. Walaupun pedih sbb mengurangkan simpanan masa tua, tapi apa blh buat. Cuma ada jg yg salah guna duit tu, buat beli smart tv.🤦🏻‍♀️

    ReplyDelete
  4. Mudah tu nak mohonnya. Semoga dapat dimanfaatkan sebaiknya.

    ReplyDelete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.