Menang March Giveaway by Penselduabee

hi there, yeah ... rezeki di awal bulan April nampaknya ... mrs pip menang top komentator sempena March Giveaway by Penselduabee.... teringat pula nota Radhia bgtau mrs pip tak cukup komen , so kebetulan mmg mrs pip pun tak da kerja nak buat, ada masa terluang, mrs pip hantar bomb komen kat blog Radhia ... tapi sangka pula jadi top komentator ... mrs pip ni mmg ada sejenis perangai kalau no mood nak tulis blog, mulalah nak bomb komen kat blog sesiapa ... teehee:))

Menang March Giveaway by Penselduabee

hadiah wang tunai bernilai RM20.00 untuk top komentator, mrs pip extra 2 komen dengan pengkomen kedua gitew ... rezeki mrs pip nampaknya ... so duit ni mrs pip nak masukkan dalam tabung mrs pip 52 weeks money challenge ... setiap minggu so far tak pernah lagi gagal nak menabung ... hajat di hati nak beli kamera baru hujung tahun ni ... sikit sikit menyimpan, lama lama insya allah tercapai hajat mrs pip tu ... semoga mrs pip istiqomah nak menabung ... muehehe ...

terima kasih Radhia kerana sediakan hadiah menarik untuk semua pemenang GA yang awak anjurkan ... 

cheers.

9 Comments

Post a comment

Previous Post Next Post