Selawat membantu menghilangkan kebuntuan fikiran - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Friday, 18 March 2016

Selawat membantu menghilangkan kebuntuan fikiran

Selawat membantu menghilangkan kebuntuan fikiran || salam jumaat yang indah ... pagi pagi korang rasa macam malas ja coz banyak assignment tak siap lagi .... buntu fikiran untuk buat segala mcm assignment, mcm ada idea, tapi eh eh how to start aaaahhhh???


Selawat membantu menghilangkan kebuntuan fikiran
Selawat membantu menghilangkan kebuntuan fikiran

jom selawat 3 kali setiap solat fardu, insya allah segala kebuntuan fikiran tu akan hilang .... alah, bukan susah pun untuk selawat 3 kali jer , 3x okey , bukan 30x, 300x 3000x no no no .... senang kan ... just 3x setiap kali habis solat fardu ... cubalah.

cheers!

Share with your friends

Give us your opinion

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done